Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger169
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_490576} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Marit O.
For en stemning!
Liker mystikken og uttrykke i bilde
Erik :)spennende var dette,bra komp skyggespille bevegelsen i katten og lyse i enden av gate skaper stemningen her!
Likte følesen bilde gir meg!

Mvh Marit
Thorbjørn R.
Høy klasse over dette. Man får følelsen av å smyge seg framover sammen med bakgårdskatten. Tomme gater gir hint om at dette er natterstid. Jeg liker godt at du har fått med hele skyggen.

Mvh Thorbjørn
Chr. G.
Jepp, endelig et bra kattebilde! Fint at du har fått katta såpass nærme, komposisjonen og dybden er upåklagelig. Uskarpheten sitter som et skudd. Bra stemmingsskildring, katten har akkurat stått opp og er på vei ut for å utforske det som rører seg i de mørke kriker og kroker.
Espen S.
Dette likte jeg veldig godt: Fantastisk bruk av uskarphet og perspektiv for å skape dybde og bevegelse. Og bildet har en god historie. Jeg er ikke sikker på om hele skyggen av katta må være med. Tror kanskje jeg ville beskjært litt i nederkant.

Mvh
Espen Seierstad
Fred S.
Forunderlig og fin flyt i bildet, jeg får en følelse av at jeg vandrer sammen med katten, inn i bildet, og at jeg har fått litt for mye å drikke. Vi har nettopp rundet et hjørne, den svakt buete retningen katten har tyder på det.
Du har forresten en tilsvarende bue, men tydeligere, i det forrige bildet ditt, som jeg ikke har somlet meg til å kommentere, men liker svært godt. Sammen med en eksponeringstid som er akkurat lang nok til å gi en "tilstrekkelig" uskarphet til hovedmotivet (henholdsvis katt og, i det andre bildet, jente), gir disse buene denne fine flyten jeg nevnte.
Må nevne at skyggen av katten også er et stort pluss i et bilde jeg har veldig stor sans for.

fred s
Erik J.
Takk for overveldende respons på et dyr jeg egentlig ikke liker, men jeg kommer likevel til å legge ut flere katter...
Nærhet er et poeng, og jeg vil gå nærmere...
Øyvind S.
Topp bilde av jegeren på tokt, at du har vært så lavt gir en følelse av å være der og følge den innover, litt guffen stemning som passer til dette, skulle det være et argument for å ikke ha med hele skyggen ville det bli at den blir litt trangt mot hjørne.... uten tvil et bilde man husker en tid fremover..
Øyvind
Avsluttet .
Dette bildet skiller seg ut i sin sterke formidling av øyeblikket. Katten på list i natten, bevegelsen, mørket og lyset. Alt sammen skaper en mystisk stemning og det er sjel i bildet. Unikt.
Lena
ketil g.
Virkelig et estetisk drama. Hele bildet er med på å avkrefte myten om den "snille" katta. Her går den til verket om natten midt i gatene rundt oss.
Fint i s/v ogveldig bra teknisk i forhold til innhold.

ketil
Eli R.
Helt topp. Jeg føler at jeg runder huset sammen med denne nattens vandrer. Topp at huset til høyre er såpass skarpt. Jeg tror det understreker farten for meg.
Magnar B.
nydelig sak, proff bruk av lys og bevegelse. Stemning til tusen!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu