Splash!
En kamerat hopper i strandkanten på Sardinia.
Litt kaos - på godt og vondt.
Utstyr
  • Canon EOS 5D Mark II
  • Canon EF 24-70mm f/2.8 L USM
  • Brennvidde70mm
  • Blenderf/2.8
  • Lukker1/1600s
  • Nei
  • AnnetIngen spesielle teknikker å fortelle om. Det var bare å få kompisen til å hoppe opp og ned i vannkanten, og fyre løs.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_490696} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (2)
Avsluttet .
Hei Herman, jeg ser bildet ditt står ukommentert, og jeg synes alle bilder her fortjener en kommentar.

Motivet er to bein som hopper i vannkanten. Jeg opplever at du ikke har noe spesielt budskap eller historie å fortelle med bildet, og regner derfor med at hensikten har vært å lage noe som er estetisk å se på.

Jeg synes utsnitt, perspektiv og komposisjon passer fint. Det er kult med breddeformat, og jeg synes også at svart/hvitt virker til å være en ok løsning her. Den korte lukkertiden fryser dråpene og situasjonen på en fin måte. Bakgrunn er ryddig og fokus er på føttene med kort dybdeskarphet, hvilket jeg også synes kler bildet godt.

Du har valgt svært harde kontraster, hvilket det ofte blir i sollys og det synes ikke for meg som om du har forsøk å myke opp kontrastene nevneverdig heller. Jeg synes de mørke områdene blir for dominante, og savner sterkt å se mer av de delene som er i skygge. Jeg synes ideen er fin, og jeg tror jeg hadde likt bildet mye bedre om det var tatt en overskyet dag, eller om du kunne ha lyst opp skyggepartiene med tilleggsbelysning.

Mvh Jens
Herman S.
Hei Jens,
Takk for tilbakemelding.
Det er helt korrekt at bildet ikke har noe særlig budskap.
Jeg er enig i at de mørke områdene er (for) harde, og det er noe jeg kan forsøke å kompansere for digitalt. Sollyset er det verre å endre på, men det er ikke noe i veien for å prøve dette igjen på en overskyet dag på stranden.

Mvh,
Herman
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu