Sydney, Harbour Bridge
Nå er det lenge siden sist jeg var her ute. Min arbeidsituasjon gjør at de kalde månedene blir utrolig travle for meg. Men som min gode venn Nils Berven-Hansen sier: Du trenger jo ikke melde deg helt ut for det. Det var godt å ta fram kameraet igjen og trykke på knappen:-)
Bildet inngår i albumet SYDNEY en sen kveld -
Utstyr
  • Sony F707
  • Carl Zeiss
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriArkitektur
  • Lastet opp
  • Visninger235
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_49090} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Nils B.

Innom på ein lynvisitt Jostein?
Greit bilde av ei vakker bro og ikke minst at vi har det kjente (for noen) huset i bakkant. Kontrastmessig ok, men tror du hadde tjent på og lage et litt mer spenstig utsnitt. F.eks, tatt bort halve broa på venstre side tett inntil de blå lampene oppå. Men totalt sett så synes jeg det var pent et pent bilde.
mvh Nils
Arild S.

Hyggelig å ha deg tilbake, Josten.
Er vel enig med Nils når det gjelder bildet og utsnittet.

/Arild
Thomas A.

Dette var da ikke så ille! Ville kanskje hatt med tårnene på begge sider. Operahuset tilfører jo stedsbeskrivelsen. Rimelig bra bilde. Men en liten ting, det er Sydney, ikke Sidney!!!

Thomas
Turid G.

Enig med Thomas. Følte jeg manglet det andre tårnet også. Synes ellers det var et kjempefint bilde.
Tom E. F.

Pent, så absolutt. Et innlegg i beskjæringsdebatten kan også være å skjære fra høyre slik at broa blir hengende i løse lufta og omkranse nevnte bygning?
mvh tom
Frank W. G.

Fint å se deg her igjen!
Fint og pent det du viser oss her. Enig i mye av det som blir sagt/skrevet over. Henger meg først og fremst på kommentaren til NBH.

Frank
Per R. G.

greit bilde
Ferran C.

Ja vel,.....det var veldig lang tid siden din siste, se på det, nå jeg kan komentere deg på norsk.......bare tulle litt.
Nice to see you again arround.
Nice shot, and beautiful composed, the city down the bridge, variety of lights colors and intensities, maybe i miss a bit of sharpness and a wider frame including hole the bridge.
Waiting for more....
Ferran
Jostein M.

Takker for kommentarer. Kjekt å være utpå her igjen. Jeg ser det dere skriver om beskjæring av bildet og kan til dels være enig at det kunne vært spennende å lagt det ut litt annerledes. Jeg får ''blame'' det på at jeg har vært for lenge borte fra dette nettstedet og av den grunn er kreativiteten noe lav:-) Igjen kjekt å få deres kommentarer det er med og inspirerer.
Mvh
Jostein
Hans- Georg S.

Bra eksponert nattbilde dette.
Tarjei Ekenes K.

pent

:-D ! son tarjeiav !
Vegard E.

Oi...dette var utrolig lekkert. Liker at du har fått med grønnfargen i vannet.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu