Guardando
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2010-11-29 20:08:00
    Versjon #2
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger196
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_491387} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Rita H.
Skikkelig bakgårdskatt som har fått fin plassering i bildeflata.
Liker hvordan han speider på jakt etter et bytte, ellers er gata helt tom for levende sjeler.
Korningen og det uskarpe i dybden er flott.
Noe farget og noe s/h i samme bildet - det blir krasj for meg, men det er i høyeste grad smak og behag, mulig du har valgt det for å fremheve kattens vaktsomme øyne.
Mvh Rita
Fred S.
Jeg har heller ikke sansen for såkalt selektiv bruk av farger, men her er det ikke bare et godt valg, jeg vil nesten påstå at det er et selvfølgelig valg: Det forsterker det vaktsomme inntrykket øyet gir, herr / frøken Goldeneye er klar for jakt, og det ser nesten ut som om byttet er lokalisert.

Til å være en fyr som ikke i utgangspunktet ikke liker katter, må jeg si at du har et forbausende godt lag med dem. Riktignok er noen (men langt fra alle) greske (?) katter tillitsfulle, men dette bildet er dfa ikke bare et knips ? Du må ha brukt litt tid på å stille inn saker og ting, i det minste.
Tror jeg har sagt nok; bildet er i alle fall usedvanlig bra. Til og med værhårene bidrar til en snedig visuell opplevelse

fred s
Erik K.
Bra dette, resten har Fred sakt.

Mvh Erik
Espen S.
Spennende med kvadratisk format og en komposisjon som fungerer så bra med plassering av hovedelement, bevegelse over mot døra på andre siden og deretter dybden innover i bildet. Ekstra pluss for dette. Jeg synes også øyet på katta kan være gult, men for at det ikke skal kræsje for mye mot det sort/hvite bildet, kunne det vært dempet noe. Alt i alt et bilde jeg liker meget godt.

Mvh
Espen Seierstad
Ivan H.
Hei,

Jeg liker bildet pga komposisjon og dybde i bildet, samt nærhet til katten. Det kommer veldig godt frem, og at den er på vakt i nattelivet.
Jeg er ikke fan av selektivt bruk av farger i monocrome bilder, heller ikke her. Lurer på hvordan bildet hadde fremstått uten farger på øyet. Sånn sett så savner jeg litt den tidligere funksjonen i bildevisningen her på dotten, der man kunne gjøre blde om til s/h.

.Ivan
Thorbjørn R.
Enig med Ivan. Skulle gjerne sett bildet uten den kraftige gulfargen på øyet. Jeg synes det ser unaturlig ut og mest brer preg av effektmakeri. Det er synd, fordi bildet for øvrig er glimrende. Vi treffe igjen bakgårdskatten i natten. Her vaktsom og på utkikk. Linjeføring og lys er prima.

Mvh Thorbjørn
Erik J.
Hvis vi ser tilbake til håndkolorerte s/h fotos burde ikke dette skape problemer - i den sammenheng dette skulle brukes var fargen et must....
Pus(s)ig at ingen ba om resten av fargene! Men takk for all respons!
Avsluttet .
Av en eller annen merkelig grunn har jeg oversett denne historien fram til nå, og jeg synes det er en helt utmerket fortelling hvor fargen på øynene (til katta) hever det ganske så langt over gjennomsnittet. Det bildet reddet denne (bilde)dagen.
Eli R.
Gatens vokter i et ettertenksomt øyeblikk. Et bilde som hadde stått fint alene og ikke trenger trikset som ett gult øye for å få oppmerksomhet. Den selektive fargen stjeler oppmerksomheten som dette flotte bildet fortjener.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu