Kjøkken
Bildet inngår i albumet Bjørgevollen - På Bjørgevollen i Sør-Fåvang har det vært aktivitet siden 1860. Med meieri, vertshus og til slutt landhandleri frem til ca 1985. Jeg er så heldig å få lov til å fotografere i dette gamle huset som har stått ubebott i 25 år. Rommene facinerer meg, og det føles rart å være der inne. Se dette som er så nedslitt og har mistet så mye av sin glans, men som likevel tiltaler meg. Kan gammelt, nedslitt og glemt være vakkert? Klarer jeg å formidle det slik jeg ser det - jeg vet ikke. Men jeg forsøker.

There are always two people in every picture: the photographer and the viewer. ~Ansel Adams

Fotograf
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriStilleben
  • Lastet opp
  • Visninger47
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_491993} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Lars Ivarson F.

den gulna målinga, dei brune rendene etter sotvatnet og det rustraude omsnsrøret formidlar ei tett stemning i eit stramt utsnitt..lika dette..
Kirsten H.

Fin kontroll over eksponering. Lys og farger er kledelig til dette motivet. Bra!
mvh Kirsten
Roar K.

Jo, her lukter det så absolutt gammalt kjøkken. Den gamle komfyren eller ovnen om du vil bringer minner. Vet jo ikke hva som er utenfor bildets venstreside, men er litt inne med tanken på at det kanskje kunne vært med mer der. På den annen side vet jeg jo at å ta med for mye kan fort bli feil. Den gule døra, ovnen og det til dels rustne og litt bulkete røret forteller sin historie.

Roar
Hilde J.

Takk for det :-) Jo det er mere utenfor, men det føles som om det blir for mye på ett bilde, liksom.
Inger-Lise S.

Hei Hilde!
Her må ha vært spennende å fotografere!
Jeg syns du formidler det godt.
Mye fine smådetaljer også her, fra merker i døra etc..Vil tro det er et skattekammer for et macro-objektiv:) Men du formidler kjøkkenet hvor det har vært levd liv gjennom år..Spennende!
Et fint bilde!

Inger-Lise:)
Hilde J.

Takk for det Inger-Lise. Macro der inne hadde jeg ikke tenkt på, men ja - det er utrolig mye rart der.Sikkert mange spennede motiver for den som har macroøyet oppe :)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu