Skjomen
Fint landskap!
Bildet inngår i albumet HDR bilder -
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2010-10-20 18:15:58
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2010-10-20 18:17:09
    Versjon #3
  • Lagt inn: 2010-10-20 18:18:22
    Versjon #4
Utstyr
  • 7D
  • Tamron 10-24mm
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetRaw, iso 100 og stativ. Brukt 4 eksponeringer satt sammen til HDR i CS4 med Local Adaption-metoden. Er lett å bli "blind" når man drar i "HDR-spakene".
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_493072} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Liv F. D.

Faktastisk flott naturbilde i stilige farger. Et bilde med veldig god dybde. Ved å se på dette får man en følelse av å bli sugd inn i blidet. Vedlig bra.
Skarpt og fint levert fra deg.

mvh
Liv ")
Gunnar V.

Flott bilde dette, vakre farger, god djupne. Likte dette godt. Skal eg føreslå noko må det vere litt kutt i toppen, og at kontrastene i skynene er vel harde :) M.h. Gunnar
Roar K.

Bra komponert. Fint lys og farger. Spesiell lystoning (positivt ment) i bildet.

Roar
Gulli Hanne O.

Det er en flott dybde du har fått fram her, og jeg liker lys- og fargespillet godt. God skarphet etter mitt syn er det også. Veldig fotogent landskap i Skjomen, kanskje jeg skulle ha vært en tur dit :)
På min skjerm synes det som om du har noe rart oppe i skypartiet til venstre for midten, jeg ser noen markerte konturer - og lurer på om det er effekt fra HDR og etterbehandlingen som gjør at disse framkommer. Hvis du ikke får det bort, kan et lite kutt i toppen kanskje være tingen?

mvh Gulli
Christian M.

Hjertelig takk for fine kommentarer alle sammen! Glad dere likte bildet! :)

Det er fantastisk fint i Skjomen og ei enorm utsikt, så det kan anbefales å dra dit en tur. Du har helt rett i at der er noen konturer oppe i skyene Gulli, og jeg vil tro det delvis kommer av HDR bruken men og av at jeg markerte skyene i et eget layer for å gi det ekstra kontrast. Dette kan nok sikkert lett klones vekk. Kunne nok også, som dere foreslår, gitt bildet et kutt i toppen.

Arve Herman T.

Stunning nature.
Knall fint bilde Christian. Likte hele utsnittet og denne HDR greia er så kult...

Takk skal du ha for opplevelsen.

Mvh. Arve Herman Tangen
Christian M.

Hjertelig sjøl takk, Arve :) HDR er nok ikke for alle har jeg skjønt, men personlig liker jeg effektene av dette så lenge det ikke er helt "overboard" overdrevet i redigeringen :)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu