Slum girl.
Bildet inngår i albumet Children of Cambodia -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger84
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_493495} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Isidoros P.
Hei Ole.
Viktig at du har focus på de store flotte øyener til gjenta. Det smilet som også kommer ftem synes er bra og skaper et uttrykk som fanger.
Valget ditt av bakgrunner er jeg ikke så glad i.Kunne tenke meg den litt lysere og noen detaljer.Children of Cambodia står det og jeg savner litt Cambodia som bokeh i bakgrunn. men som en del av en serie er dette ikke noe problem og jeg vet at du har mye bilder med Cambodia fra før..:)
Et ting til er plasering av jenta i bildeflatte..jeg skulle prøve litt mer for å få en mer spennede resultat..kanskje en drastisk kutt til venstre..
Ole David P.
Hei Isidoros
Takk for kommentar, jeg kunne nok hatt en litt mindre mørk bakgrunn, men jeg ønsket å gjenspeile hennes mørke tilværelse i et av de verste slum strøk I Cambodia, en tilværelse som, trist nok, bidro til at hun også var ganske uflidd. Derfor ble dette et levende ansikt i mørket.

Tar gjerne imot synspunkter på dette.

Mvh
ODP
Eli R.
Nydelig jente som gir meg litt Mona-Lisa følelse. Blir litt usikker på diffusheten i bildet - kan liksom ikke bestemme meg hva jeg mener om det:-)

Jeg syns det er litt synd at du har gitt bildet tittelen "Slum Girl" fordi jeg ikke ser noe i bildet ellers som understreker det budskapet. Kanskje derfor ejg opplever det som litt nedlatende - bildet står på egne ben uten å dra henne ned dit er det jeg tenker. Uten å dømme henne.
Ole David P.
Hei Eli
Takk for kommentar.
Uttrykket slum girl eller slum people kan selvfølgelig misbrukes som alt annet, hvis man i utgangspunktet har en nedlatende holdning til mennesker som lever under slike forhold. Slike holdninger har ikke jeg. I mitt svar til Isidoros beskriver jeg mine tanker rundt dette bildet, du kan jo lese det.

Mvh
ODP
Arne Henning G.
Flott portrett!
Liker utsnittet, den svarte bakgrunnen og det myke lyset. Det eneste jeg lurer på er om du kunne kuttet litt på sidene og over. Er ikke sikker, men føler at det får litt mye luft rundt. Når det gjelder tittelen, så tenker jeg at bilder bør vurderes uavhengig av den. Og her ser jeg ei jente som uttrykker noe menneskelig og varmt på en universell måte. Godt arbeid!
Ole David P.
Hei Arne
Takk for kommentar, jeg setter pris på kommentarer hvor en også tolker dokumentasjonen, eller språket, i bildet.

Mvh
ODP
Knut Georg F.
Et betagende ansikt som "stiger" ut av mørket. Synes ikke overgangen mellom hår og bakgrunn sitter helt, og ser for meg at en enda mer glidende overgang til det mørke kan være et godt alternativ til å ta med informasjon fra bakgrunnen. (sender mail som utdyper hva jeg tenker).
Mv Knut
Ole David P.
Hei Knut
Takk for kommentar og viktig innspill.
Har sett på bildet du sendte og ser klart at det blir en mykere overgang til det helt mørke. Ansiktet kom faktisk bedre frem.
Jeg tar med meg din kommentar.

Mvh
ODP
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu