Heim frå fjellet
På vegen ned frå Strynefjellet mot Stryn
Utstyr
  • Nikon D300
  • Nikkor 18 - 200
  • Brennvidde24mm
  • Blenderf/6.3
  • Lukker1/250s
  • Nei
  • AnnetRAW, etterbeh i PS
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_494090} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (15)
John B.

Hmmmm, dette var storslagent og flott, det skal du ha,men de grønne jordene nedi dalen var litt i meste laget frodige synes jeg...synes du skulle dempe de litt, så blir dette helt majestetico!!
John B.
Ottar P.

Nydelig bilde av et fantastisk landskap
som inneholder det meste. Sol, skygge, dis,
høst og vinter.

Vakkert!
Avsluttet .

Her har du et vanskelig motiv føler jeg Gunnar. Sol og skygge, en kombinasjon som krever sitt. Jeg synes nå grønnfarven er grei nok den.
Et typisk motiv der du ville tjent med å ta to eksponeringer, om du har tid:)
Ikke sant, at du tar lysmåling på skyggepartiene på første eksponering, og etterpå på de lyse partiene som sola lyser opp.
Som du sikkert ser, er det noe ullent i fjellsiden der sola skinner.
Resten, skyggepartiene er veldig flotte. Derfor innledet jeg med å ta to eksponeringer, så hadde du fått limt sammen de to bildene i PS/PSE.
Synes du klarer å bevare himmelen på en flott måte, så den er bra. Noen sorte prikker på fjelltoppene der snøen ligger, hva er det? Spørsmålet dukker jo opp, da de føles litt malplassert, men du har nok en forklaring.

Alt ialt et flott motiv, der du er nesten imål, bare nesten:)
Liker godt slike motiv, der vei og elver slynger seg i bildet.
Vakkert, med et lite minus.
mvh arild
Gunnar V.

Takk for hyggelege kommentarar :)
Arild: Eg har berre ei eksponering, men har laga 2 kunstige av raw - fila, og sett dei saman. Men som du seier, det er ganske utfordrande når ein har så stor variasjon i lysforholda. Dei svarte flekkane er snøbare partier i fjellet, så sjølv om dei ser malplasserte ut, så var det slik det var. Tusen takk for konstrutiv tilbakemelding :)
Lars Ivarson F.

fint komponert og godt utsnitt, men lyset og fargane har gått på ein smell, og det er ikkje alltid raw ordnar opp..vil også tru at du må ha 3 eksponeringar om utgangspunktet er gale nok..og då er stativ eit must..
Wilko J.

Vakkert landskap Gunnar...jeg sier ikke noe mer om Fjellet i enden....Fint å følge veien inn i bildet. Vakre farger foran..de 2 biler var gode å ha med...gir litt bevegelse i bildet.


Når jeg ser nærmere på dette og tenker på hva som skjer i enden av bildet får jeg litt Bibelsk følelse...tenkte litt på Mozes...jaja

Fint foto,

Mvh Wilko
Håvard F.

Flott landskapsbilde. Fin dybde og fint lys
mvh
Håvard
Harald N.

Flott landskapsbilete, får litt følelse av romantikken og IC Dahl

Mvh Harald
Alf B.

Flott landskapsbilde med nydelige farger.
Henning S. P.

Veldig pent landskapsbilde. JC Dahl er nevnt over og det er slett ingen dårlig sammenligning. Elven og veien som snirkler seg frem langs bunnen av dalen.

Litt voldsom behandling på de bakerste fjellene og himmelen. Det gir dessverre bildet et noe falskt preg. Hadde vært fint å sett hvordan det ble uten behandlingen. Så får det heller være om man mister noen detaljer i noen områder.

Henning
Gunnar V.

Takk for tilbakemelding :)
Bent S.

Flott landskapsbilde med god komp og dybde.

vh
Bent
Gunnar V.

Takk Bent :)
elin a.

Flott landskapsbilde med god dybde og flott lys.
elin
Gunnar V.

Takk Elin :)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu