Rype i kveldssol
Bildet inngår i albumet - Norske fugler - - Bilder av arter som finnes i naturen rundt meg her i Namdalen.

De aller fleste av bildene er også tatt i mitt nærområde.
Utstyr
  • Nikon D3s
  • 70-200 mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_494258} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Jan Inge K.

Fin komposisjon.. lyset er godt utnyttet og eksponeringen sitter.. kunne vært foruten den refleksen like til venstre for rypa..:-)
Odd Chr. K.

Et bilde som det var lett å rase forbi på thumbnail, men som jo er knakende vakkert. Flott eksponert med overraskende bra detaljer i fjærdrakta på rypa som nyter motlysets utfordringer.
Odd
Robin J.

Den eksponeringen er jammen ikke enkel. Synes du har utnyttet (mot)lyset maksimalt samtidig som rypa kommer godt frem. Her ville nok mange ha gått "skoene" av seg:) Men det er det som skiller de flinke fra de mindre flinke. Så nytter det jo selvsagt med Nikon:) Mvh RJ
Are H.

Veldig god komposisjon, og et flott motiv.

Bra du har bevart det mørke, og satser på "lyskransen" rundt rypa.

Uenig med kommentaren om at du burde fjerne "flare".
Bjørn Aksel B.
+1
En del mer enn et "vanlig " rypebilde dette. Du har mestret motlyset perfekt her. Ikke lett å få noe ut av ei utbrent sol, men du har greid det. Strålingen rundt kula er jo også perfekt. Dybden i bilde blir jo også briliant med fire dybdepunkter i forgrunn, rypa, fjellet, og sola. Ja dette ble mye bra, men det er det jo også da. Tror vel ikke kameratypen eller merke er avgjørende her (Robin):)
mvh
Bjørn Aksel
Liv F. D.

Bare helt fantastisk dette! Nydelig av rypa i motlys.

mvh
Liv ")
Per Einar G.

Jeg likte dette enten det er produsert med Nikon, Canon, Hasselblad, Leica eller Sony. På den annen side så kan jo solen virke noe forstyrrenede og trekker automatisk blikket bort fra Rypa, så hadde du ventet litt lengre.... noe som sikkert ikke er enkelt med en rype som flyr avgårde. Poenget mitt er at solen kunne ha vært noe mer dempet, Men bevares lyset rundt rypa ble knall.

Mvh
Per E.

Avsluttet .

fantastisk bilde, flott komposisjon
Kjell Ivar Ø.

Ikkje enkel eksponering dette godt gjennomført
på alle måtar,
Kjell Ivar
Kjartan T.

Takk for tilbakemeldinger på bildet.

Ikke så vanskelig i den digitale hverdag slike eksponeringer, problemet kommer når du jobber med objekter som rører seg så fort som rypa. Det blir ikke mye tid til å prøve og feile. Da går det mye på rutine og godt utstyr :-)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu