Bildet inngår i albumet Portrett / Portrait -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger147
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_494522} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
ketil g.
Et usedvanlig sart og tiltalende portrett. Tror det er enkelheten som tiltaler meg.
Vil ikke utdype mer. Flott.

ketil
Avsluttet .
Jeg liker dette veldig godt!
Modellen er pen på en naturlig måte, og de blå/grønne øynene er krystallklare og flotte. Jeg liker særlig godt kransen og fargen på denne! Synes blåfargen sammen med det flotte røde håret står frem som harmoniske fargeelementer til alt det hvite og gir ekstra liv i bildet. Lyset i ansiktet er flott. Modellen har et litt ubestemmelig uttrykk, og jeg synes dette er fint. Det synes også som du har etterbehandlet huden i ansiktet til den fremstår neste dukkeaktig glatt. Synes også dette passet, men kanskje det står litt mye i kontrast til halsen der du viser mer naturlige hudteksturer.

Når det gjelder innspill til mulige forbedringer, så tror jeg kanskje at jeg ville fortrukket litt mer nyanser i håret på modellens venstre side. (Samtidig så synes jeg dette området gir ekstra liv til bildet). Det kunne også vært interessant å høre hva du tenkte om en variant med litt tettere beskjæring, nesten inn til indre del av albuen i venstre bildekant for å redusere oppmerksomheten armen tiltrekker seg, i bunn akkurat over en tekstur på brystet og til slutt en anelse i topp og høyre kant for å balansere komposisjonen.

Mvh Jens :-)
Gaute Lind F.
Tusen takk til Ketil og Jens for tilbakemelding. Jens gir meg nye tanker og jeg forsøker nå med tettere cropping. Jeg tror det blir riktig, som han skriver, å dra det nesten inn til indre del av albuen. Når det gjelder øvre og nedre cropping blir det viktig å holde blikket ca i linjen til øvre tredjedel.
Pål G.
Jeg er helt enig med Ketil. Enkelt, pent og meget tiltalende. Ferdig snakka :-)
Eivind A.
Dette var et usedvanlig flott portrett. Nydelig modell med flott uttrykk og positur. Samtidig herlig undersminket og "røfft".

Er enig i de øvrige kommentarene om lyssetting. Ellers vil jeg fremheve etterarbeidet. Måten du har fremkalt på med blanding av hi-key og kontrastfylte blomster i håret gir bildet en egen vri.

Dette er noe av det beste jeg har sett på lenge. Takk for inspirasjonen!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu