Light on the Y
Bildet inngår i albumet Picturaday - Bilder fra bloggen:
http://pictureaday.blogspot.com/
Utstyr
  • G10
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_494727} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (1)
Avsluttet .
Hei Thomas, jeg ser bildet ditt står ukommentert.
Hva jeg ser et foto av regjeringsbygget (tror jeg) med noen betongklosser foran, og sollyset som et punkt midt på. Jeg ser ingen historie i bildet, og antar poenget er å lage noe fint å se på utifra arkitetkturen og lyset.

Bygget har en del ålreite linjer, både de loddrette og linjene som skapes av buen. Lyspunktet er et fint element. Imidlertid synes jeg at betongklossene i forgrunnen og særlig buskene ødelegger en del for harmonien i bildet. Teknisk synes det fint, ok skarphet, bra toneomfang og kontraster.

Jeg ville vurdert å beskjært kvadratet ditt tettere (for jeg forstår at litt av poenget ditt er at bildene i denne serien skal være kvadratisk) i bunn og til venstre, slik at du akkurat unngår buskene. Da synes jeg både bildet ble mer harmonisk, samtidig som det fikk en liten touch av abstraksjon.

Mvh Jens :-)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu