Ask - photoshoot i fototelt
Kjapp runde med den ene katten vår i fototeltet. Dette ble det beste bilder, eller ett av de, før han gikk banans og fløy på alle skygger han så inni der :D Trukket frem detaljene i pelsen hans i ps og mettet fargen så vidt og endret toning og kontrast.
Syns det ble bra, kunne vært enda skarpere ved bruk av annet objektiv
Utstyr
  • Canon 400D
  • Sigma 10-20
  • Brennvidde12mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_494945} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Roar K.

Etter din beskrivelse å dømme er det vel utidig å nevne at kanskje hele halen burde vært med. Du har fått lyset til å bringe fram godt med detaljer. Selv om pusen riktignok ser opp på deg ville jeg hatt med litt mer til høyre. Det er jo svært enkelt å legge til her slik at vi får litt mer følelse av at katten er på vei inn i bildet.

Roar
remy e.

Kattens hale falt utenfor bildet i denne sammenheng, ville vært for mye jobb der og da for å integrere halen videre inn. Mtp annen bakgrunn osv. Takk for tilbakemelding!
Roar K.

Nei halener ikkelett å gjøre noe med. Det jeg tenkte på var litt mer foran hodet. eter enkelt å legge til.

Roar
Tonje H.

HEi! Dette var en søt skapning:) det første jeg reagerer på er vel pupillene i øynene. Det er ganske uvanlig at dem er brune? kan det stemme at det opprinnelige fargen egentlig er sort?

Også må jeg nevne det samme som roar over her, ang halen og manglende luft på høyre siden av hodet. Jeg synes kanskje og at du har gått litt for langt ned med kamera i forhold til hvor blikket til katten søker.

Mvh Tonje
Ann Kristin S.

Flott pus med nydelig farge og god skarphet.
Er som Tonje litt usikker på fargen på øynene til katta... og enig med de andre om halen... og enig om litt mer luft, men det går egentlig greit siden katten ser mot venstre.
Ta flere bilder av dyret - gjerne med hale (:
Mvh Ann Kristin
remy e.

Ja, jeg har IKKE korrigert det lille rødskinnet fra blitz som du ser i øyet på dette bilde. Men er gjort på det som er lagret lokalt. Takk takk alle sammen. Ja han er en vakker skapning
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu