Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger175
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_495096} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Bjørnar P.
Fin dokumentasjon. Det utbrente partiet nede til høyre forstyrrer litt, og burde vært dempet. Ellers grei teknikk.
Eli R.
Jeg tenker også fin dokumentasjon og at det er artig å se - husker jo disse.
Ellers tenker jeg at det er et bilde av noe interessant men ikke nødvendigvis et interessant bilde. Kunne vært artig å se hvordan denne kunne kombineres med noe for å skape en historie. Kanskje bare en hånd som stikker inn i bildet og holder slangen :-)
ketil g.
Hei!
Vet ikke helt hva du har tenkt med dette foto. For meg blir dette en ikke helt god dokumentasjon på noe som var.
Desverre ikke helt teknisk ok. heller. Måtte inn på dine øvrige foto på "dotten" for å se om jeg var på feilspor. Se her at du har mange bilder som går dette en høy rang.

ketil
Thomas R.
Dette syns jeg var konge selv om lyset ikke er helt perfekt akkurat. Det er noe eget med sånne avdanka ting som står henslengt på den måten. Fin s/h (til tross for lyset) og enkel rett på betraktningsvinkel.
Torbjørn V.
Hei

Takk for konstruktive kritikker. Hva jeg ville? Jeg falt for det enkle beviset på at samfunnet har utviklet seg...de gamle stuer vi vekk og lar de gå i glemselens bøker...

Foruten så likte jeg det rustike og nostalgiske ved motivet. Har ikke jobbet så mye med det i PS, men jeg måtte få det ut for å vinne over 'bildetørken'...;-)

Mvh Toby

Roger H.
Har sett bildet noen ganger nå, kommer tilbake og da må det vel si meg noe. En gammel dieselpumpe er helt ok å ta bilde av. Ikke mange som gjør det. Fint konsentrert uttrykk. Er vel ikke helt enig i den sorte bakgrunnen da bildet står bra alene.
Torbjørn V.
Takk, Roger. Bildet minner meg om gamle dager - selv om jeg ikke er så veldig gammel;-)

Mvh Toby
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu