Gutt i Kragerø
Utstyr
  • konica T3
  • Konica
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetTriX presset scannet på filmscanner
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriBarn
  • Lastet opp
  • Visninger116
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_495764} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (18)
Harald N.

Dette lika eg veldig godt, enkelt, men fint komponert, lika det sv/kv. Fine former og linjer i tillegg til hovudmotivet.

Mvh Harald
Solvår B.

Nostalgisk preg. Fotoalbum fra 60-tallet, tenker jeg. Liker det.
: ) Solvår
Lars Ivarson F.

dette er lenge sidan, men fint komponert, god kameravinkel i høveleg utsnitt og godt etterarbeid også, men tek ikkje du bilete i dag..digitale ting?
Olav Ø.

Jo, jeg tar bilder i dag, digitalt. Du kan se på mine bilder da det ligger en masse her. Men jeg fikk en filmscanner til burstan min og har kasta meg over negativalbumet med tusenvis av negativer. Mange som jeg ikke har fått gjort kopier av. Jeg får prøve å sende inn noe nytt, så jeg ikke blir en nisse fra 70tallet her.

mvh. olav
Frode D.

spennende bilde. Min første tanke var: Hva er det gutten ser på rundt hjørnet?

Frode
Avsluttet .

Et klassisk s/h fotografi fra de trange gater i Kragerø, bra komponert med linjer som innrammer barnet på en flott måte...kledelig format...nostalgisk, et analogt bilde etter min smak.

mvh Ulv
tor åge s.

Synes ikke du bør se på deg som en gammal nisse.. Har kikket på disse bildene, og synes de har en fantastisk sjarm over seg...


mvh totto
randi sofie h.

Heng meg på kommentaren til S. B. Likte det. Flott bilde.
randi : )
Wilko J.

Måtte se på det...så ikke det var ditt...da hadde jeg uansett sett på det men her måtte jeg innom....det var jo mer enn nok for idag =)

Mvh Wilko
Avsluttet .

Knall dette Olav :) Henger på kommentaren til Solvår her.Veldigt bra :)
MVH Torbjørn
Bent S.

Fin komp, et spenende bilde.

vh
Bent
Torild H.

Liker godt utsnitt, flatedeling, og sjølvo om guten vender ryggen til, er t.d. korleis han/ho held armane uttrykksfullt.

(Legg forresten ikkje så mykje vekt på om det er analogt eller digitalt opptak. Kunne sagt mykje om det, og tross alt: Alt fotografi, anten eksponeringa skjedde for ein time sidan eller for 30 år tilbake, så er det - historie.)
Torild
Inger-Lise S.

Ingen nisse du,nei:)
Det var dette bildet: Jeg har stor sans for både komposisjonen med diverse linjer, spill mellom lys og skygge og ikke minst effekten!Vet ikke hvordan jeg skal sette ord på sistnevnte, men det tiltrekker..
Samtidig syns jeg bildet lar fantasien slippe løs.Her kan være flere historier..Jeg spør meg om hun fotograferer, gråter hun, eller står hun ensom der i smuget, uten lekekamerater akkurat nå, mens hennes egne tanker er hennes venner/uvenner...Her er det opp til betrakteren å velge ut fra egen opplevelse av bildet. Det er bra! Det trange smuget er en fin kulisse..Slike bilder har jeg stor sans for ( selv om jeg selv fotograferer mest form og farge eller hest, og abstrakt.Tidligere har jeg fotografert svært ulike kategorier, mye fangst av minner,-mennesker, natur, situasjoner..Derfor gleder jeg meg over at andre fanger bilder jeg kan nyte historier. Takker!

Hildrn Inger-Lise
Inger-Lise S.

Sorry: Dette er jo en gutt!
lnger-Lise:)
Olav Ø.

Tusen takk Inger-Lise. Det er så artig at du liker bildet, som er fra 70tallet. (Har jo fått filmscanner til burstan min.)
ida Sophie S.

Syns disse barne bildene du har her på siden din er så utrolig fine! Virkelig herlig stemning på de!

ida
Avsluttet .

Jeg tror ikke jeg kan si det bedre enn Inger-Lise...

Du har så mye fint, men det er her jeg bestemmer meg for å skrive først. Jeg ble virkelig tiltrukket av stemningen i bildet og det første jeg tenkte, var Italia, med sine gåtefulle små gater og alt det vidunderlige, som venter bak hvert hjørne.
Da jeg "kom inn" i bildet, så skjønte jeg at ja, klart, det måtte være Kragerø, byen med den spesielle arkitekturen - og stemning.
Et bilde, som får en til å drømme, takk for opplevelsen.
Isidoros P.

Knall bra..fikk meg en liten tur gjenom verket ditt..mye bra og dette er et av dine beste..må forsette turen og finne flere stjerner..:)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu