Cuban Life 6
Things we regard as art in the daily Cuban life...
I tried to capture the essence of Cuba in an abstract way. All my photos in this series has been captured in HDR (High Dynamic Range). I want to bring out all the highlights and shadows that one can see with the human eye. I want to reflect how broken, worn and aged things are in Cuba.
Bildet inngår i albumet Cuban Life... -
Utstyr
  • Nikon D90
  • Sigma 18-200
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriReise
  • Lastet opp
  • Visninger90
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_496387} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Henning S. P.

Jeg beklager å si det så ærlig, men jeg synes ikke dette funket så bra. Grunnen til at jeg allikevel kommenterer er at jeg tror bildet kunne blitt veldig bra, men jeg synes du ødelegger det med voldsom etterbehandling. Jeg hadde likt godt å se dette uten hdr-effekten.

Henning
Lars Ivarson F.

herregud kor hesten såg ut då, mann..håper han kjem til hestehimmelen, stakkars..likte kompen og etterbehandlinga..toppers
Bjørn H.

Da jeg er av de som liker HDRI, vil jeg gjerne kommentere bildet ditt. Har har du strukket behandlingen langt, men jeg fikk en følelse av at det er bevisst og med det klarer å understreke noe ved the cuban life. Keep on!!
Per Einar G.

Jeg har sansen for HDR og etterbehandling for å få fram strukturer osv. som du nevner. Men ville ha dempet rødtonene i ansiktet på gubben i bildet og eventuelt dradd ned effekten lagvis på hesten.

Mvh
Per E.
Lisbeth S.

Ble nesten som et maleri, men som nevnt litt sterke toner her og der. Liker kompen og utsnittet.
liker ikke det jeg ser ang muldyret, litt for dårlig dyrehold desverre.
mvh Lisbeth
Roar K.

HDR jobben din har dratt dette motivet enda lenger ut. Man kan vel ikke akkurat kalle det en karikatur. Men det karakteristiske kommer enda mer fram. For meg ser det da ut som både gubbe og hest er like utmagra - sku gjerne fått alle de kiloene jeg har for mye.

Roar
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu