HDR av operaen i Bjørvika
Utstyr
  • Canon 5D mk II
  • Canon EF 16-35 f/2.8 L USM II
  • Brennvidde16mm
  • Blenderf/16
  • Lukker0,8s
  • Nei
  • AnnetFem eksponeringer, fra 1/8 til 1,6 sekunder, ble kombinert i Photomatix til to forskjellige HDR, som så igjen ble kombinert med masker i Photoshop til dette ferdige resultatet.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_496612} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (3)
Thorbjørn R.
Glorien rundt taket liker jeg dårlig. Refleksjonene i glasset er verdt en studie. For øvrig får jeg ikke all verdenn ut av dette.

Mvh Thorbjørn
Andreas R.
Synes ikke glorien her veldig forstyrrende.
HDR kritikk blir ofte en litt sånn "finn glorien" greie, noe jeg synes blir litt begrensende(glorie=ikke bra...?) Ikke at jeg ikke også går lei av "atomkrig" effekten, men her er ikke det tilfellet i min mening.
Liker linjene i bygg og bakke i kontrast mot himmel godt, kunne derfor tenkt meg litt mer skyer til øverst til venstre på himmelen. Jeg ville
vurdert å klone vekk den hvit odden i vannen til høyre(hvis mulig) Synes det er det mest forstyrrende elementen i bildet.. Bildet er blir litt oversaturert her på min laptopskjerm men det sier vel egentlig ingenting.
All kritkk er forøvrig pirk, synes bildet er stilig.
Eivind A.
HDR skal etter min mening være et virkemiddel for å fange opp mer dynamikk der kameraet møter veggen, slik at bilder blir mer realistiske mtp. hvordan virkeligheten ser ut og oppfattes.

HDR har imidlertid også fått flere bruksområder, som eksempelvis å skape artige, kontrastfylte effekter og surrealistiske bilder. Slike bilder kan ofte ha høy "kunstnerisk faktor" og være svært kreative.

Jeg synes at bildet ditt faller mellom to stoler. Jeg er nemlig ikke sikker på om du prøver på det første eller det andre. Bildet fungerer derfor ikke helt for meg.

Hvis jeg skulle gitt deg en anbefaling, ville jeg ha prøvd å rendyrke et konsept. Slik det fremstår nå forsøker bildet å oppnå mange ting på én gang, og da faller det igjennom.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu