Retro
Modell: Lotte
Make-up/Frisør: Vivian Haugland og Trine Berge.
Rimelig fornøyd med lyssetting. Modellen burde kanskje ikke vært så sentrert i bilde.
Utstyr
  • Canon 5D mkII
  • -
  • Brennvidde35mmmm
  • Blender-
  • Nei
  • Annet2 stk Canon speedlite 580 EX2 fyrt av gjennom hvite paraplyer.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_496738} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Avsluttet .
+1
Dette kunne vært et veldig kult bilde, men tror ikke du har utnyttet sjansen til å leke litt med det. Jeg vet ikke om jeg skal skylde på deg eller modellen får å ikke ha dratt ut det fulle potensiale. Dette blir litt kjedelig. Kvalitets messig på den tekniske siden er det jo topp. Det er jo flott og skarpt, lyset pent, og fargene er sikkert gjengitt riktig... Men. Bare noen små meninger her. Tror bilde blir til og "poppe" litt mer fram, vis: Du duser ned fargene, kanskje ikke helt svart hvit, men senker ned tonene. Få litt mer kontrast i bilde og. Lyset er veldig pent, men passer kanskje mer et enkelt portrett bilde. En skarpere lyskilde kunne jo vært artig å ha prøvd seg på, noe som alltids kan fikses i photoshop vis du har det.

Hege J.

Uten tvil et godt teknisk bilde. Lyssetting og oppbygging fungerer utmerket.
Når det gjelder uttrykket, er det en gjennomført retrostil, der ingenting er overlatt til tilfeldighetene. Her stemmer alt fra makeup og frisyre, via effekter som gammel koffert og kamera til valg av bakgrunn. Den tar opp fargeelementer fra kofferten og modellen og med sin flotte rustikke stil, er den med på å skape en flott helhet til bildet. Frisyren er tøff og vises godt igjen, noe som er sentralt i et reklamebilde for en frisørsalong.
Jeg synes du har lykkes meget godt med dette bildet.
Et lite forbedringstips: Jeg synes kofferten burde vært plassert slik at vi så modellens føtter - kanskje den kunne stått på skrå til venstre for modellen i bildeflaten?
Mvh Hege
Avsluttet .

Dette er ikke for å være kverulant, men retro bilder bruker å ha mer dynamikk i seg og enten veldig kontrast fulle/fargefulle eller veldig duse farger og det mangler dette bildet. Bakgrunnen er rustikk, men det er fortsatt mye som kan gjøres for å fremheve bildet. Det er flott, men det kunne vært supert.
Benn Peter H.

Takker for kommentarer!
Janita: Mye som kunne vært forbedret her. Dessverre har jeg sett mange ting i etterkant som jeg burde tenkt på på photoshoot'n. Eneste måten å rette det opp på i etterkant er photoshop. Jeg får prøve å fikle litt i PS.
Hege: Enig med deg ang koffert og plassering. Hektisk photoshoot med 7 settinger på 10 timer, så mye kunne vært gjort bedre:-)
Mvh
Benn Peter
Lars Ivarson F.

litt retro er jo dette..men først og fremst likte eg fargemiksen ..og ikkje minst komposisjonen med dama bak ein brun koffer og mot den avskala veggen på hi sida..god kameravinkel og fint utsnitt..litt mykje lys mot ansiktet hennar kanskje..flotters
anne g.

er ikke helt fan av slike bilder,men fikk lyst til åsi noe. ser du har en flott location, flott dame og tøff koffert, og likevel blir det "rett opp og ned" og kjedelig. bildet trenger diagonaler som skaper dynamikk,kofferten er nevnt, mn modellen ser ut som hun er eldig slapp og iferd md å slippe kameraet.teknikken sitter,men lite utnyttelse av kreativiteten!mvh anne
Benn Peter H.

@Lars: Takker for tilbakemelding:-)
@Anne: Takker for tilbakemelding:-)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu