Utstyr
  • Casio Exilim 10.1Megapixels
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger52
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_496971} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Terje M.

Her vil jeg si at du har bomma litt, skarpheten ligger på de bakerste grenene, nypene i fremkant er veldig uskarpe. Horisonten er skjev og jeg synes det er veldig mye rødskjær i bildet.

Mvh
TerjeM
Willy K.

Hei, synes bildet ditt har en fin stemning, til tross for at lys og fokus virker litt tilfeldig. Antar at du har brukt automatblitz uten kontroll over lyset. Synes de uklare røde nypene er greie, men de får for mye plass og kunne gjort seg bedre nederst/høyere ståsted, og gjerne litt mindre opplyst (to skritt unna og litt zoom ville trolig gitt bedre blitzlys). Hvis fokuset istedet hadde vært på de nærmeste nypene (kanskje det var meningen?) ville bildet blitt mer tradisjonelt og tatt bort noe av den originaliteten jeg likte. Liker også at du har plassert solskimmeret helt i høyre billedkant, det bryter med tradisjonelle solnedgangbilder. Den skjeve horisont er lett å rette opp. Stå på, det kommer mange flere muligheter! :-)
tor åge s.

Med kutt nede og rett horisont synes jeg dette kan bli et spennende bilde med en helt spesiell stemning i seg.. Med kutt nede tenker jeg over det lange trekantede feltet nede til høyre...


mvh totto
Lars Ivarson F.

magisk, uralt, ursuppebilete frå tidenes morgen..likte dette ..heilt klart..flotters
Olav Ø.

Her er det tydelig at du ikke har brukt autofokusen, da ville de nærmeste nypene vært skarpe. Sånn det står nå blir de forstyrrende.
Ellers er fargen tøff og om horisonten er skjev, så er det en ting.
De bakre nypene, som er skarpe, er fine.

mvh. olav
ida Sophie S.

Takker for alle tilbakemeldingene* Fint for en amatør som vil bli bedre:o) Skjønner det med de fremste nypene, at det er litt forstyrrende at de ikke er i fokus... Jeg har jo i etterkant jobbet med bildet i fotoshop og falt etterhvert mer og mer for stemningen i bilde enn hvor fokuset var...
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu