Hvit elv
liker selv spesielt sporene som fører ned i elva...både minksporene og de bittesmå fra et lite dyr som kanskje blei spist der nede ?
Utstyr
  • Canon 5D Mk II
  • Sigma 24-70mm 1:2,8 DG HSM EX
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger90
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_497221} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Kirsten H.

Flott vinterbilde som kanskje forteller en dramatisk historie. De to dyresporene setter fantasien i sving. Det var også fint med skyggene fra trærne på den hvite snøen.
mvh Kirsten
Willy K.

Stilig bilde med få elementer men mye innhold. Sporene mellom de to hullene i snøen gir en historie, og gjorde meg nysgjerrig. Men liker også veldig godt småtrærne der framme som kaster lange skygger over snøen. Greier ikke å bestemme meg for om jeg ville kuttet det tette trebeltet (ca 2 cm øverst), det ville gitt et renere bilde og tilført en slags uendelighet. Men fint som det er også.
Solvår B.

Et hvitt drama! Flott sett og formidlet.
Et flott, rent bilde der snøen lager formasjoner i landskapet, der trærne kaster skygger og så er det selve dramaet - to par spor. Et bilde som forteller mye, et vakkert, dramatisk, men likevel fredelig bilde.
: ) Solvår
tove j.

Hvor ble det av den som laget sporene? Flott vinterbildet. Etter min smak ville jeg kuttet helt øverst slik at trerekken ble borte. Mvh tove
Venche J.

Vakre former og myke kontraster.
Jeg syntes trerekken tilfører dybde til bildet og liker det som det er.
Flott sett og formidlet.
Venche.
Elin I.

Takk for gode tilbakemeldinger. Det er gøy å få kommentarer og tilbakemeldinger ...lenge sia sist jeg la ut bilder her : )
Maria Therese H.

Vakkert vinterlandskap.

Liker utsnittet og at du har valgt å kun beholde en del av trærne som en kontrast.
Flott!

Mvh
Maria
Anne-Lise S.

Hva kan ha hendt her? Sporene forsvinner... Spennende...

Godt vinterfoto som forteller en historie. Liker plasseringen av spor og "hull". Leder blikket inn. Liker også hvordan skyggen fra treet der inne tar igjen diagonalen slik at øyet vandrer videre inn. God struktur på snøen. Lekre skygger, som ikke virker harde, men heller myke oppå pudderet.

Øyet mitt forvirres noe av sporene til venstre, som er nærmest gjensnødd. Jeg lurer på om jeg ville beskjært inn fra venstre til høyre for dem. Da oppnår du et mer kvadratisk utsnitt, noe som også vil forsterke og fremheve den historien de store og små sporene forteller som allerede er i bildet; de nye.

Anne-Lise
Alf B.

Flott vinter bilde me flott lys og god komp.

alf
Tove H.

Henger meg på Anne-Lises kommentar her, hun sier det jeg også mener. Liker dette vinterdramaet - nydelig bilde!

Tove:)
Elin I.

Takker, suuupert med tips og kommentarer. Tar til meg den om å beskjære litt i venstre kant for å fokusere kun på de ferskeste sporene.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu