Far east #2: Yin Yang
Bildet inngår i albumet Picturaday - Bilder fra bloggen:
http://pictureaday.blogspot.com/
Utstyr
  • G10
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_497605} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Bent U.
Yeah! Day 14!
Har brukt tid på bloggen din. Prosjektet er meget bra må jeg si. Dette bilde skapte den nødvendige nyskjerrighet hos meg, og jeg måtte se på det bakenforliggende. Liker det spesielle, utradisjonelle i bilde. Blir dratt ut mot lyset, som gjør at en nesten blir blendet. Kontrastene skaper bildet. Liker skarpheten og detaljene i veien. Spennende.
Thomas R.
Takk for det Bent og hyggelig at du liker bloggen. Det kan jo være ett slit enkelte dager men tilbakemeldinger som dette gjør jo at det er verd det. Selv lurer jeg på når jeg kommer til å gå helt tom :-)
Espen S.
Spennende bilde, og godt sett! Synes det er interessant at det fungerer såpass bra med utbrente flater. Kunne det også vært en ide å gå tilsvarende mot svart i de mørkere deler av bildet? Jenta som venter på bussen er en viktig detalj, og hun har en fin positur.

Jeg ble også nysgjerrig på bloggen din. Artig prosjekt! Liker den dokumentariske vinklinga. Hadde kanskje fungert enda bedre om motivene også hadde en tematisk avgrensning ("mitt humør i dag" e.l.).

mvh
Espen
Thomas R.
Takker for inspill Espen. Det kunne kanskje fungert med enda mørkere i de mørke partiene, men jeg ville jo helst beholde noe av tegningene i taket.
Pål G.
Jeg så de andre bildene dine, før jeg valgte å kommentere dette. Du tar generelt gode bilder - men akkurat dette ga meg ikke så mye. Fine linjer - men i motsetning til Espen, så syntes jeg jenta, bussstoppet og det store skiltet ødelegger stemningen.

Men heldigvis er smaken som baken. Man kan ikke like alt :).
Thomas R.
Takk for tilbakemeldingen. Det er linjene som fenger meg personlig her men jeg forstår at ikke alle liker denne typen motiver og det er kanskje ikke spennende nok i lengden?
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu