Nordlys 1,2,3
Her er et bilde delt i 3, så satt sammen i PS. Vet ikke om det fungerer helt?
Bildet inngår i albumet Nordlys -
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2010-11-16 12:52:57
    Versjon #2
Fotograf
Utstyr
  • Nikon D700
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNattbilder
  • Lastet opp
  • Visninger128
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_497675} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Morten L.

Hei Tom. Hvorfor har du ikke satt de sammen? Ser jo ut som de passer helt perfekt sammen. Selv om det ikke var allverdens med nordlys på bilde,gjorde skyformasjonene resten. Likte det veldig godt. Hvordan står det til oppe i Nord? Ser jo at det er endel aktivitet på Geomagnetic data-siden for tiden
Morten L.

Sorry så ikke underteksten med at du har delt et bilde opp i tre- hehe. Hvor er dette bilde fra?
Terje M.

Hei.
Joda, det fungerer ganske bra, men tror nok det er enda bedre i orginal.

Mvh
TerjeM
Heidi F.

Nordlyset og skyformasjonen er flotte sammen. Er det mulig å få sett bildet i helhet? Synes oppdelingen ble litt forstyrrende. :)
Tom R.

Takker for innspill, har lagt ut orginalen.

Tom:) http://northernlights-photo.com/
Ole Christian S.

Tom, synes ideen din funket! Veldig stilig, men når jeg ser originalen så heller jeg mot den.

Dette er et veldig bra foto! Synes skyene og forgrunnen, samt standpunkt (lavt) gjør dette bildet, veldig fine skyer! Forgrunnen er skarp, og utrolig flott lys fra månen, og bildet er rent og teknisk bra.

En ide kan jo kanskje være å klone vekk huslysene, for dette bildet synes jeg virkelig var flott.
Tom R.

Ole takker for kommentaren.
Joda æ syntes også orginalen er best, men ville bare prøve noe annet. Ser ut til at det blir mye aktivitet i kveld, men så var det været da.

Tom:)
Lars Ivarson F.

versjon 2 for meg..velkomponert og med god djupn og fin teknisk kvalitet..toppers
Thorbjørn R.

Jeg synes idéen er bra, ja. Med et litt høyere kamerastandpunkt, så hadde du unngått at klippen i forgunnen hadde brutt vannlinjen. Skyene er veldig lekre - og "gjør" mye av dette bildet. Noe utflytende nordlys. Har du kjørt aggresiv støyfjerning eller var det bare slik?

Mvh Thorbjørn
Bente S.

Jeg liker ideen din her! De harde og tykke hvite rammene gjør dette bildet litt tøft å fordøye, men jeg har prøvd å dele bilde og hengt det på veggen, og det har fungert veldig bra! Så bare test ut ideen din :)
Bente
Roger K.

Hei Tom!
I polarlyset (nordlys) verden er du jo en kløpper og ikke mange som er i nærheten. Nå holder du jo til en plass her i landet du kan få boltret deg i slikt nordlys da. Når det gjelder bildene her så har jeg prøvd ut dette med en slik deling. Har 8 bilder (24 deler) hengede i Lofotsentret her. Det ble skikkelig bra og kan med sikkerhet si at det har noe for seg. Kan sende deg et bilde av utstillingen om du ønsker? Bildene er lagt på en type baderomsplater som er helt livløs med en høyde på 2 m. Ble selvfølgelig kostbart og prisen på hvert bilde med oppheng/montering kom på ca 9000,-. En utstilling av nordlysbildene dine med en slik deling har helt sikkert gitt ahaopplevelse for mange.
Mvh Roger
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu