Bildet inngår i albumet Film -
Fotograf
Utstyr
  • Polaroid SX-70
  • Tele 1,5 Lens 119A
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_498118} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Janne F.

Liker godt stemningen i bildet. Mange fine elementer. Det slørete uttrykket synes jeg fungerer godt. Men jeg har problemer med horisontlinjen, synes den bør rettes opp.
Stig K.

Jeg syns ikke horisontlinja skal rettes opp. 1) Den tilfører dynamikk i bildet. 2) Hvis horisonten rettes opp blir linja med vannet som slikker over sanda skeiv, det samme gjelder surfebrettet.
Carsten W.

Et knallbilde. Gratulerer!
Vi lurer litt hvor det var. Der er en stor byggning i bakgrunnen vi syns vi kjenner men fatt ikke helt tak i det.
Elisabeth B.

Herlig...likte dette veldig godt...et velkomponert polaroid bilde med fargene, det liitt uskarpe/kornete og rammen som hører med..spsiellt med lyset fra oven...skjev horisont ok her!
Mvh
Elisabeth
Christer H.

Takk for gode tilbakemeldinger. @Carsten Wagner dette er sølvperlen Cádiz i Spania. Byen er kanskje europas eldste og katedralen er nok bygningen du gjenkjenner. Den er bygget over et tidsspenn på 116 år fra 1722 til 1838, noe som førte til at forskjellige tidsepoker satte hvert sitt preg på arkitekturen. Bildet er fotografert med polaroid film, så det er nok ingen muligheter for etterbehandling. Selv liker jeg bildet svært godt.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu