Bildet inngår i albumet retro stavanger... - toy camera stil, sepia, hvit kant, uskarpt, osv...behøver ikke være noen 'højdare' for å bli med i denne serien...
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriGatefotografi
  • Lastet opp
  • Visninger139
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_498826} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (2)
Avsluttet .
Hei, jeg ser bildet har stått ukommentert en stund.

Jeg ser en mann på et fortau med bebyggelse og en anleggsplass som miljø.
Lyset er fint, særlig på fortauet og gaten, og omrisset rundt mannen opplever jeg som positivt for bildet. Linjene i fortauet og bebyggelsen peker inn mot senter av bildet., men dessverre finner jeg lite av interesse her. (En bil og et reklameskilt for Panasonic).

På høyre side derimot er et skilt med påskriften "Sambagrill", som kanskje kan gi noen tanker om det er dit den enslige(?) mannen er på vei. (Er det Hellstrøm rydder opp-restauranten?)

Jeg er ikke helt begeistret for slik retro-stil (og særlig ikke på motiver som åpenbart er av nyere tidsalder), og opplever noen ganger at effekten blir for dominerende og kommer i veien for bildet. Her synes jeg det er fungerer OK, men et "normalt" bilde kunne vært vel så bra.

Synes det høye formatet fungerer fint, og bidrar til opplevelsen av dybde i bildet. Den lyse himmelen synes jeg skaper en visuell kobling mot den lyse gaten. De mørke delene på både venstre og høyre side rammer inn bildet positivt.

Synes dette alt-i-alt var ok, med det fine lyset som et stort pluss. Mvh Jens :-)
Torbjørn V.
Heisann

Takk for dine betraktninger.

Det jeg liker best med dette bildet selv er lyset og mannens plassering.

Jeg vurderte å lage en sorthvitt versjon - og i ettertid ser jeg at det helt klart hadde blitt best. Er inne i en retro-periode så jeg kan ikke love at det blir bedre;-)

Jeg ser ikke på Hellstrøm så ang. restauranten vet jeg ikke.

Mvh Toby
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu