Modern Shiva
Model Nicky Namnam, Manual exp.
Utstyr
  • Nikon D60
  • Tamron 18-200mm
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetLang lukkertid, manual blitz, "antikk" bildebehandling
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_499113} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (2)
Roar K.

Det er bare en aldri så liten hake her og det er at Shiva er mann - riktignok framstilt med pupper, men det er ganske riktig at han har seks armer. Det er kanskje hans kone Parvati, mor til elefantguden Ganeesha du tenker på? Men om henne har jeg aldri sett noen opplysninger om at hun har mer enn 2 armer. Men dette er modern og religioner fornyer seg også av og til så kanskje er det likevel en reinkarnasjon av Shiva som har skiftet kjønn?

Roar
Alex F.

Hei, Roar! Tusen takk for kommentaren!

Dette var en leksjon i hinduismen! Jeg er imponert! Men faktisk hisduismen var ikke min hensikt her i bildet, kom tittelen etter at bildet var klar. Og fordi modellen hadde ikke hodet av en elefant eller noe, jeg bare brukt som en indikasjon og Shiva - nøyaktig - er moderne, er jeg fri til å ikke kopiere det samme, og fortsatt har en interessant tittel ... Ellers er det alt for åpenbare og kjedelig, er det ikke sant?
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu