Mostar II
Dette bildet er tatt i Mostar i Bosnia-Hercegovina i sommer. Som mitt forrige bilde fra samme by er dette heller ikke et HDR bilde, beskrivelse står under
Elsker dette bildet, dette naturtro bilde representerer hele den fantastiske reisen jeg hadde til denne byen, den gamle arkitektaturen, bygningen og folkeslaget.

Herlig plass, herlig land og absolutt en solid anbefaling til alle fotofrelste.
Fotograf
Utstyr
  • Nikon D300
  • Sigma 10-20mm DC HSM
  • Brennvidde13 mmmm
  • Blenderf/8
  • Lukker1/500s
  • Nei
  • AnnetISO 200 håndholdt

    Redigert i Photoshop med x antall layers modellert fra egen retusj teknikk. Mye layer styles, blending modes, kurver, levels, color adjustments både i lab og kurver men også selective med masking. Sharpening og dodge og burn på slutten.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_500360} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (3)
Venche J.

Nydelig etterarbeid med gode farger og veldig flott komposisjon der den fine gamle arkitekturen i Mostar virkelig får vist seg frem.
Vedig flott syntes jeg. :)
Venche.
Kirsten H.

Et så fint bilde fortjener at du retter opp perspektivlinjene. Med 13mm får du et problem med at bygningene ser ut som de faller bakover. Dette kan korrigeres i Ps eller Elements. Jeg likte dette bildet!
mvh Kirsten
Tom K.

Tusen takk til dere begge.

@Kirsten
Du blir nok bare lurt av formasjonen i landskapet der, bildet er tatt i en temmelig skarp sving, der eleven renner rundt en odde som igjen står sentralt plassert i bildet.

Kunne selvsagt gått inn å manuelt rettet det mer opp, men da føler jeg det mister litt av sjarmen om du skjønner hva jeg mener :)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu