Sisters
Dette er døtrene til dama jeg la ut igår.

Jeg har i den siste tiden fått mange hyggelige kommentarer under mine bilder.Fullt så hyggelig er ikke hilsener jeg har fått i mine gjestebøker de siste dagene både her og på pbase. Virker som om det er samme person. Først fant jeg en her på dotten som jeg slettet. Den var på norsk. Deretter fant jeg en tilsvarende samme dag på engelsk på pbase.Her på dotten ser det ut til at man kan legge inn uregistrert, men på pbase kommer mailadressen til avsender opp. For å vise hva dette dreier seg om bringer jeg meldingene som jeg fant idag i gjesteboka mi her på dotten og deretter den på pbase med mailadresse:

"Message
igår WOW, YOU SUCK. YOU ARE REALLY REALLY BAD AT PHOTOS. SORRY, DO SOMETHING ELSE, PLEEEEASEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE YYOU SUCK

LOLS
--------------------------------------------------------------------------------

igår WOW, YOU SUCK. YOU ARE REALLY REALLY BAD AT PHOTOS. SORRY, DO SOMETHING ELSE, PLEEEEASE.

Wowsen

Hansi hansi@gmail.com guestbook hide | delete 06-Dec-2010 20:32:43
Wow, your photos just completely sucks. Worst thing I ever saw. Now, if you excuse me, I have to go and poke my eyes out with a fork and wash them in acid, cause this was BAD BAD BAD!"

Nå vet jeg ikke hvordan man stopper slike stakkarer med mindreverdighetskomplekser. Kunne jo selvfølgelig være fristende å be folk om å bombe mailadressen hans med tilsvarende. Men det blir jo bare for dumt. Jeg har sjekka litt på mailadressen og tror det er en nordmann som jeg ikke kjenner. Det tyder også den første meldingen i gjesteboka mi her på doten på som ble lagt inn på norsk i samme stil som de jeg har gjengitt her. Nå kan man jo bare slette slike meldinger av trakasserende art, men det hadde jo vært bedre å få de stoppet. Vet ikke om dottens administrasjon har noen midler?

Nå vet jeg jo ikke om dette er rette måte å takle problemet på, men siden jeg nå har vært utsatt for det to ganger så jeg offentliggjør det her i tilfelle kanskje flere skulle ha vært utsatt for samme stakkarslige person.

http://pbase.com/kneppen
Dette er jeg ikke redd for å si at jeg er fornøyd med.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetBildet er tatt sittende på restauranten i Anjuna. Jentene satte seg på motsatt side av bordet og ba meg ta bilde hvilket jeg ikke lot meg be 2 ganger om.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_501441} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (15)
Venche J.

Herlige strålende øyne og ansikt.
Liker det jeg ser her Roar. Tett på og usminket. :)
Hva gjelder dumme typer, så er det aller best å overse dem. De søker etter oppmerksomhet og av alle dumme ting, så gjør de det på denne måten. :(
Venche.
Gunnar F.

Blinkskudd innen barneportrett. Vi som er så gammel som deg og meg, må bare overse disse anonyme skittkasterne. Stå på! Du er en berikelse for oss andre. Mvh Gunnar
Solvår B.

Et herlig gladbilde av to flotte jenter. Det er fint å starte dagen med slike smil.
Resten ga ikke en fin start på dagen. Stakkarslig, er nok rett karakteristikk. Folk må gjerne ha sterke meninger, men da får de stå for dem under fullt navn. Jeg tror også at ignorering er det beste. Men jeg skjønner godt at du synes det er ubehagelig.
En helt annen sak på et annet nivå: Jeg liker ikke de anonyme stjernene på dotten heller. Hvorfor kan man ikke skrive et par ord når man har en mening om et bilde?
Kos deg og prøv å glemme stakkaren. Jeg gleder meg alltid til å se dine bilder.
: ) Solvår
Avsluttet .

Dette var et meget flott, tett portrett av to glade barn....da det gjelder sånne meldinger Roar..vi har levd så lenge at slikt er det bare å overse..fullstendig! Kos deg i varmen!

mvh Ulv
Bjorn F.

Liker dette godt ,tett og fint utsnitt av de to barna.
Hev deg over slike meldinger.Ikke noe og bruke energi på.Personlig har jeg stor sans for bildene dine,du er flink.Ha en fin dag i varmen,nesten så jeg misunner deg.
Hilsen Bjørn
Maria Therese H.

Flotte uttrykk i ansiktene til søstrene.
Veldig bra rett og slett.

Håper slike idioter blir kastet ut, sikkert kjipt liv de har når de ikke har annet å gjøre en dette.. De får sikkert veldig mye ut av det.

Mvh
Maria
Alf B.

Herlig portrett, klart med ett sjarmerende smil.

Ja sånne ekklinger dukker opp en gang i blant er i grunnen bare og overse dem så får vi håpe att det gir seg men stå på Roar liker både bildene og undertekstene dine jeg, ha en fin dag.

alf
Ottar P.

Et bra portrett av de blide jentene,
fint talende uttrykk.
Bent S.

Veldig flott portrett, fint uttrykk.

vh
Bent
Avsluttet .

Enda et flott bilde fra deg! Blir glad av dine sterke farger og personlige bilder:)

Det jeg leste under ditt bilde var ikke noe hyggelig..det er skremmende at mennesker ikke har nok med å feie for sin egen dør..støtter deg og håper de får stanset dtte mennesket!!

mvh tove
Avsluttet .

fint bilde av de to søstrene, fine varme smil de har. Smilene virker så ekte.

Når det gjelder den skitkastingen så er det ingen som fortjener dette..personen er sikkert bare misunnelig på bildene dine.
Uansett er dette en barnslig og dårlig oppførsel.

stå på Roar, liker bildene dine.I tillegg tar du deg alltid tid til å kommentere, og kommer med mange nyttige tips/råd.

mvh Øyvind
Håvard F.

Ikke helt skarpt, men du verden for glede å spore i disse flotte barneøynene :)
mvh
Håvard
Inger-Lise S.

Et naturlig og fint bilde! Herlige smil og blikk!

Synd med skittkastingen, og så ufortjent! Godt du kan slette!
Selv måtte jeg en gang bytte gjestebok på hjemmesida mi pga allslags møkk og mistet hilsenerer fra store deler av verden..
Oppdaget nylig hjemmesida di og koset meg med gode bilder, dikt, din gode og humoristiske måte og skrive på, samt mye hyggelig lesning. Fikk meg også mang en god latter!
Stå på!

Inger-Lise:)
Per Harald O.

Et serdeles godt bilde! Flott lys, god komp. og god kontakt med modellene.
PHO
Roar K.

Takker så mye for hyggelige kommentarer som veier opp for enda 2 spam nye fra samme person i min gjestebok, men har nå rapportert til administrasjonen.

Roar
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu