Garver 1975
Utstyr
  • Canon?
  • -
  • Brennvidde80mmmm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_501445} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Knut Georg F.
Et "helstøpt" bilde i mine øyne, både med tanke på innhold, skarphet, dybde og fargetoner. Lyset fra vinduer (?) er godt ivaretatt i gjengivelsen.
Mvh Knut
Avsluttet .
Hei Torgny, dette synes jeg var fint. Liker historien her. Mannen virker svært konsentrert, har sterke armer og ser ut til å nærme seg pensjonsalder. Jeg får en sterk følelse av yrkesstoltet, og at dette er en mann som har gjort dette i hele sitt yrkesaktive liv. Klokken med den brede lærremmen er en fin detalj.

Den korte dybdeskarpheten er glimrende her, og fremhever hovedpersonen. Skarpheten er absolutt tilfredsstillende, og jeg synes kontraster og toneomfang er tilnærmet perfekt. Bruntonen i bildet forsterker følelsen at fotoet er noen år gammelt. Komposisjon og utsnitt synes også meget passende. Har ingen forbedringsforslag.

Jeg likte bildet ditt godt! Mvh Jens :-)
Anne Ø.
Liker og bilde, mannen og hans arbeide godt i fokus og den duse bakgrunnen som viser omgivelsene, miljøet. Synes du får lyset godt frem fra vinduet som når hans ansikt. Gode, varme toner som passet godt til innholdet.
Torgny S.
Lyset er fra vinduet ja. Takk for fine tilbakemeldinger.
Bjørnar P.
Veldig fin miljøskildring. Perfekt positur, passe antydning av miljø, og fint lys. Fargetoningen kler motivet. Ikke topp skarphet, men god nok til at bildet fungerer fint likevel.
Støvet er under bra kontroll her. Du kunne med fordel klonet bort noen små flekker her og der, men de forstyrrer lite.
Erik J.
Kjempefin miljøskildring og dokumentasjon! Det meste stemmer her, spesielt syns jeg at den lett tilsølte skjorta bidrar sterkt i bildet.
Intens innsats i et krevende og slitsomt yrke, men som likevel gir en følelse av trivsel og flid.
Ivan H.
For å gjenta de andre, veldig bra miljøskildring og portrett. Liker dynamikken i bildet; at arbeideren er på høyre side, men gir også liv til venstre side.
Vi får et lite innblikk i miljøet rundt, men liker at hovedpersonen er så godt isolert.
Her oser det konsentrasjon. Liker dette veldig godt.

En ting, jeg ville valgt litt mildere sepiatone, tror jeg da..

:ivan
Torgny S.
Takk for gode tilbakemeldinger som jeg vil ta med meg videre.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu