Smed 1975
Utstyr
  • Canon?
  • -
  • Brennvidde80mmmm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_501446} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Håvard F.
En staut smed forran sin ambolt.
Liker slike eldre fotos.
Flott Torgny
mvh
Håvard
Per Harald O.
Nydelig miljøportrett. God komp og lyssetting. Teknisk på topp.
Torgny S.
Takk for hyggelige tilbakemeldinger.
Bjørnar P.
Klassisk positur i et miljøportrett fra en arbeidsplass. Omgivelsene forstyrrer ikke ved at de tvert imot gir sitt bidrag til fortellinga. Lyset virker naturlig for dette miljøet, og toninga fungerer godt.
Minuset i mine øyne er at du ikke har fjernet støvet.
Å unngå støv under skanning er ikke så enkelt, men der støvet er med under digitaliseringa også er det rimelig enkelt å klone den bort under etterbehandlinga. Det har du enten ikke gjort eller ikke gjort i særlig stort omfang. Riper på negativet kan også lett unngås enten under skanning eller etterpå, og det ser det ut til å du ikke har jobbet nevneverdig med.
Støv og riper er spesielt godt synlig på veggen på høyre side, og for meg er det et klart minus når det så lett kunne vært unngått. Bildet ellers er så god dokumentasjon at det er synd å ikke yte det full rettferdighet under etterbehandlinga også.
Erik J.
Noen sider av livet endrer seg, og i den sammenheng er en viktig oppgave å dokumentere fenomener som kanskje ikke vil vedvare og fade ut. Bildet ditt er veldig bra i så måte, en utmerket dokumentasjon fra 1975 med fint miljø. Av og til går heldivis ikke endringen så raskt og brutalt som vi ofte innbiller oss, jeg kan ikke dy meg for å legge ut en variant på samme tema fra 2010.
Torgny S.
Takk for konstruktiv kritikk. Jeg har nok ikke vært påpasselig nok med støv under scanning, og vil gå tilbake og se på de scannede bildene i sin helhet.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu