Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMakro/micro
  • Lastet opp
  • Visninger129
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_502240} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (19)
Dirk R.

nydelig bakgrunn Tove, skarp nærbilde med en liten bit is, flott komponert. det liker jeg :-)
hilsen dirk
Willy K.

Nydelige farger, og fin komp. Litt usikker på fokus (og sånne skjermgreier er en utfordring). Tror det er den lille dråpen du vil at jeg skal se, og jeg oppfatter den faktisk som viktig for bildet, enda så liten den er. Hm, nyter fargene jeg - mindre krevende det så sent på kvelden ;-)
Roar K.

Det var da svært så langfingra denna var da. Gjør seg fint mot bakgrunnen med sin vesle is-skulptur langt der ute i tuppen.

Roar
Avsluttet .

Poetisk og følsomt med flotte farger. Fotografen har sett og formidlet veldig bra her!!

mvh
Tove:)
Kirsten H.

Fin komposisjon med veldig fine bakgrunnsfarger.
mvh Kirsten
Solvår B.

Enkelt og flott. Nydelig bakgrunn, flott lys.
: ) Solvår
Olav Ø.

Nydelig bakgrunn, fin kompossisjon. Fine, klare farger. Jeg synes skarpheten sitter der den skal, hvis det ikke er noe stort poeng med den bitte lille isdingsen folk har hengt seg opp i. Du kunne i så fall tatt den bort.

mvh. olav
Bent S.

Enkel og flott macrobilde med fine farger og lys.

vh
Bent
tor åge s.

Et liten beskjeden tørrkvist kan også være vakker.. Godt sett..


mvh totto
tove j.

Enkel, nydelig farger i den flotte bakgrunnen. Mvh tove
Liv F. D.

Flotters makrobilde Tove. Liker godt den fine bakgrunnen også.

mvh
Liv ")
Lars-Anders M.

Dette skjønner ikke jeg.
En kvist.
Mvh
LAM
Inger-Lise S.

Fin komp og lekre farger:)

Hilsen Inger-Lise
Tove H.

Tusen takk!

Tove:)
Hans-Jørgen H.

Meget spesielt bilde Tove!
Skjønner at du har vøri oppi Drivdaln og fotografert den berykta piasavakosten som Drivdalskjærringa bruker på gubben når han ter seg ille. Busta er så stiv som steintæla bjørkeris og svir godt .....
Ser at det er slitasjer bådde her og der. Ekstra slitasje blei det etter gubbens 17-mai utskeielser nede hos Vinstra Berta!
Arme gubbe!
Mon tru hva slags Jul de får i Drivdalskåken Tove?

Ha en flotters Solsnudag!
Tyrin.
Odd E. k.

Må bare le til Tyri sin versjon av fjlllplanten her Tove!...Ja, det er ikke mer buster igjen av dengekosten til drivdalskjerringa når året er omme, slik har der vært i mange år nå...Men gubben har jo blitt herda da, skikkelig musklatur i rumpeballene etter slagene som kan hørest langt opp i fjellsiden når det står på som verst...
Blir vel ikke mer slag i år da, hvis ikke gubben kommer ned fra oven.
Det siste fra Drivdalsgubben er at han har kollidert med en GSM-sattelitt som går i bane rundt jorden, der deler av flytrafikken har blitt hardt rammet i hele Europa og deler av Amerika.
Tøflene og gebisset har også rammet en Tv-stasjon, så det er det ikke sikkert vi får med oss nyttårstalen til kongen og statsministeren, men det kan jo være det samme. Huttemetu for spetakkel nå i den travle juletiden, om bjørkeriset ikke et tatt frem enda av drivdalskjerringa, så kommer det sikkert frem når gubben entrer tunet etter himmelfarten, for han er enda i bane rundt jorden etter den kraftige eksplosjonen i oktober måned i Drivdalen..

Nydelig fanget Tove...

Ha en fin førjul fra meg!

Mvh

Odd E.
Hans-Jørgen H.

Ler meg skakkere enn juletreet oppi Eventyrskogen.
Håper da inderlig at gubben lander innen nyttårsskifte slik at de får med seg talene til kongen og han Jens. Arme kjærring aner vel heller ikke noe om at han går i bane rundt Tellus..har sikkert itte øye for annet enn lutefisk, tæla tyttebær og bjørkeris. Hu er reint på gråten der hu flys illsint omkring oppi Eventyrskogen og roper på gubben.
Ny piasavakost har gubben lova kjærringa tel Jul om hu lovet å aldri mer bruke den som dengevåpen.
Men nå....
Nei å nei...for ei Jul oppi Drivdaln!
Solvår B.

NÅ skjønner jeg hvorfor flytrafikken er lammet i Europa og deromkring!!! Jeg trodde at Gubben satt på hemmelig sted og telte kroner en kroner to etter møtet med han Sigbjørn. Er skikkelig flau over hvor feil jeg har tatt!!!
MEN jeg har medfølelse med kjerringa. For et liv! Sammen med Gubben!! Hvem kan holde ut med slike utfordringer og mere til??? Jeg tror hun er god på bånn og egentlig ønsker seg et fint rosenrødt liv....tror ikke dere det også?
Det er litt dårlig gjort av deg Tove...å legge ut dette bildet uten å fortelle realitetene, men du er tilgitt. Vi bør jo klare å tenke selv, selv om det er utfordrende i gjerningsøyeblikket.
Håper det blir en flott jul for alle involverte.
: ) Solvår
Tove H.

Hahahahahaha...ler så jeg triller av krakken:-))))))
Hjertelig takk for storveis kommentarer, Tyrin, Odd.E og Solvår:-)
Du traff blink, Tyrin!!!!!!!!!!!
Jeg har kjøpt ny kost til kjerringa - ikke sikkert gubben kommer dalende ned i skjul til jul... Isåfall trenger vi en ny julesang:-)
Må jeg kjøpe rutete tøfler med dusk og nytt gebiss til gubben også? Føler på meg at det er mitt ansvar..... Dette begynner å koste....
Håper også at alle involverte får en fin jul...på landjorda eller i baaaaane...
Fin førjulstid til dere:)

Tove:)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu