Bildet inngår i albumet Hester -
Utstyr
  • Holga 120 CFN
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger165
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_502319} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (17)
Wilko J.
Det som så flott med det ikke digitale er at det står for seg selv...stort sett. Nei det er ikke et skarpt studio foto av en mega sminket dame....det er et rå foto av a lane med hester...tøft...helt etter min smak...men den kan vi jo diskuteres =)? Likte dette Roger..yes.

Mvh Wilko
Olav Ø.
Fint bilde i full frame. Litt artig med filmens data på kanten. Ikke alt for skarpt, men koselig, fra landet.

mvh. olav
Torild H.
Godt komponert, enkelt og velkjent motiv så ein kan godt gjera noko ekstra utav innramming, tykkjer heilskapen her er flott.
Torild
ketil g.
Får litt sånn lengsel tilbake til barndommen med ordentlig kusjitlukt og ikke dagens siloeventyr.
Masse gress og en passe posjon uskerphet samt vignettering drar meg tilbake. Vil ikke pirke på gode gamle minner.

ketil
Roger H.
Takker så mye for fine og interessante kommentarer. Det setter jeg stor pris på.

Roger
Øyvind S.
Rammen med informasjonen synes jeg kler slike bilder ekstra godt, tror det kommer av at vi mimrer bedre og særlig når innholdet i rammen viser akkurat tilbakeblikk, ser for meg et gammelt slide visning, mulig det kan ha med min egen alder , men er helt sikker på at neste generasjon vil se det på samme måte, vi mennesker ser alltid tilbake.. derfor er slike foto viktig, ikke teknisk perfekte men som en historieforteller.. flott fortelling..
Øyvind
Roger H.
Hei Øyvind. Fint at du ser bildet som et gammelt tilbakeblikk, men det er fra i sommer. Jeg bruker fremdeles mye film, trives godt med det.

Takker så mye for det du så her.

Roger
Avsluttet .
Presentasjonen av dette motivet som er "innpakket" i sitt spesielle uttrykk vekker interessen ja, men uttrykket må i tillegg også ha et innhold og en fortelling slik som dette har. Da blir det bra, og jeg slutter meg til den siste linjen i Øyvind S. sin kommentar. Godt sagt!
Øyvind S.
Jeg vet du bruker mye film og det er jeg veldig glad for , det gir meg mange fine bilder å studere, mulig jeg ordlegger meg litt feil, det er bakover i tid som var viktig for meg ikke hvordan du har gjort opptaket .. håper på mange slike tilbakeblikk i neste år... stå på.. ord er vanskelig..
Øyvind
Gunnar John C.
Et fint bilde å se på, og en historie å kjenne seg hjemme i - som flere har sagt ovenfor. Ilfords varefakta, sammen med vignetteringen, danner et slags titteskap som også for meg bidrar til å skape avstand i tid. Bortsett fra asfalten er det bare en dobbel transformatormast i det fjerne som bryter opplevelsen av evig bondelandskap. Jeg lurer litt på hvor denne sirlige bjerkealléen fører hen?

Vennlig hilsen,
Gunnar
Roger H.
Takk skal du ha Kjell. Bra du fikk noe ut av dette.

Øyvind, Takk for at du er tilbake, nå forstår jeg godt hva du mener. Det burde jeg jo gjort med en gang.

Takk igjen begge to.

Roger
Avsluttet .
Hei Roger, ser du har fått mye skryt for dette her. For min del sliter jeg med å se den store appellen. Jeg ser en vei gjennom en slags allé, med noen hester til venstre. Jeg klarer ikke å få noen historie ut av dette, og da gjenstår for meg bildets estetiske funksjon. Jeg synes komposisjonen er fin, og veien og alléen skaper god dybde. Fint med skyggene nedover veien. For meg ser det ut som om du har tatt bildet gjennom en frontrute, ettersom lyset blir vel grått oppe til høyre, og det er en rar kontrastbrytning på trærne til høyre.

Det dominerende i bildet den svarte rammen og de tekniske konsekvensene som følge av Holgaen. Jeg synes motivet i seg selv er ganske ordinært, og kan ikke forstå at dette ville vært spennende om det var tatt med et moderne DSLR og således teknisk bra. Så kan Holgaen i seg selv gjøre kjedelige motiver interessante? Kan hende, men dette bildet synes jeg ikke var mer enn høyst middels selv med Holga.

Mvh Jens :-)
Roger H.
Du kom imellom her Gunnar. Dette er innover mot Losby i Lørenskog kommune, på en avstikker som fører til bl.annet et ridesenter. Takker for en god kommentar.

Roger
Ivan H.
Fin dybde i bildet, fin komposisjon og fin stemning.
Liker også presentasjonen.
Har egentlig ikke så mye mer å komme med.

Har fått meg en Holga selv, og har tatt 5 av 12 bilder. Så får vi se om det kommer noe ut av den første filmen..

:ivan
Roger H.
Hei Jens, du kom også innimellom her ser jeg. Takker så mye for at du likte komposisjonen. Det er ikke gjennom en frontrute, men litt lysfeil som er vanlig med Holga. Jeg velger å ha det med i uttrykket og forstår at ikke alle synes noe om det. Ikke ofte jeg er ute etter skarp og fint bilde. Holgaen i seg selv gjør vel ikke bildene mer interessante fordi det er Holga, det er jeg enig i. Det blir et annet uttrykk som ikke er lett å få til digitalt, det er det jeg er ute etter.Er takknemlig for alle innspill.

Bra du har fått deg en Holga Ivan. Venter i spenning på bilder.

Takk så mye til dere.
Roger

Thorbjørn R.
Stemningen bringer en langt tilbake i tid. Om bildet virkelig er tatt for lenge siden, spiller mindre rolle. Opplevelsen er der uansett. Komposisjonen med aléen til høyre og hestene til venstre fungerer bra.

Ramma er jeg ikke så begeistret for, da det flytter fokus fra bildets innhold over på filmtype osv. Ikke ser jeg at den i seg selv skaper noe stemning.

MVh Thorbjørn
Roger H.
Så bra at du blir satt tilbake i tid Thorbjørn. Som nevnt ovenfor er bildet fra i sommer. Det er jo delte meninger om filmramma med informasjon om filmtype osv. Det er ikke stemningskapende, det forstår jeg. Alikevel har jeg det med i uttrykket, litt usikker på hvordan jeg skal forklare det.

Takker så mye for fin kritikk.

Roger
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu