no friends?
Fiskemåke
Utstyr
  • Canon EOS 5
  • Canon 28-105mm usm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger656
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_50249} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Steinulf L.

Fint lysspill. Vakkert bilde.
Jostein M.

Likte også dette. Synes faktisk at det utbrente partiet på halsen er med på å gjøre bildet spennende. Herlig himmel akkurat slik jeg liker den.
Mvh
Jostein
Avsluttet .

Flott bilde igjen Jarle. Glimrende utsnitt gjennomfører du som vanlig med stil. Kort sagt perfekt !!

Vh Svenn

Jenny B.

Ännu en fin måkebilde av dig, knallblå himmel precis som det ska vara..:). Här kan man verkligen räkna alla vingpennorna. Gillar denna.

Mvh Jenny
Avsluttet .

Kjempeflott
kai j.

Synes utsnittet er bra men ser ut som bildet ikke har kommet helt heldig gjenom scanner prossesen.
Slik det er nå ser det uskarpt ut på hodet samt utbrent i høylys.
Ketil K.

Enig med Kai her. Dessuten er det gjengrodde mørke partier under vingene.

Fremvisningen er fin, men blir vel etter hvert veldig standard???

Tror nok forresten dette er en fiskemåke. (Tynt nebb uten rød flekk, sirligere i hodet/kropp vinger enn gråmåken og mindre kantete i hodeformen enn gråmåka. De hvite vingeflekkene er dessuten bredere enn på gråmåke.)

Film og scanner kommer nok noe til kort i forhold til digitale kameraer når det gjelder å få frem detaljer på måker og andre kontrastrike fugler med mye hvitt og sort i fjærdrakten. Og motlysbilder i hardt sollys representerer her en ytterligere utfordring!
Turid G.

Det er så skarp og fint dette bildet.Ser at jeg har mye igjen å lære for å få slike fine bilder som dette. Men øvelse gjør mester.
Paal Henrik E.

Jepp, dette funker i massevis.
Mvh. Paal
Carsten A.

Enig med Kai og Ketil her. Bildet er i og for seg ikke uskarpt, men har svak skarphet på nebb/hode. Det kan se ut som fokus har truffet bedre på bakre vingekanter og stjert.

Når Ketil peker på at ''Film og scanner kommer nok noe til kort i forhold til digitale kameraer...'', tror jeg at en dels skal presisere at det kanskje burde stått ''mer avanserte digitale kameraer'', altså dSLR. Her er det dessuten snakk om flatbedscanning av opptak på film, så selv om en kunne kommet bra fra et slikt motiv med en filmscanner er nok flatbedscanning av opptak på film noe som ikke går så bra med høy motivkontrast.
MVH CA
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu