Bildet inngår i albumet På kryss og tvers i Europa -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger168
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_502912} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (14)
Wilko J.
Og her kan jeg?...på do? =) sh var flott...virker kanskje litt utbrent noe steder...men det passer fint, det gir stemning. Hun ser virkelig mistenksomt på deg =)bra kontrast i trærene..et foto som kan sees på lenge og finne seg en historie rundt det. Likte det Thorbjørn, men det synes jeg..

Mvh Wilko
Øyvind S.
Her ville jeg også vært litt skeptisk å gå inn med den matrona på stolen...
Veldig mange elementer i bildet som i utgangspunktet forstyrrer men reddes inn av de to stammene og da kan jeg jeg begynne å studere detaljene i bildet,og de er det mange av, ganske fornøyelig også... her blir det bra med litt luft over taket for å lette litt på trykket, tenk når denne dama tenner 500 W over døren i mørket? da blir du redd!
Dette bildet kan jeg komme tilbake til..
Øyvind


Venche J.
Fornøyelig bilde med mange detaljer å studere. Ventilasjonen er på plass og matronen - hun selger vel tørk, forhåpentligvis. :)
Flotte kontraster og toneomfang.
Venche.
Lars-Anders M.
Bra miljøskildring. Godt eksponert.
mvh
LAM
Olav Ø.
Hei Thorbjørn
Flott bilde av ei tøff dame. Fint miljø. Fin svart-hvitt.

God Jul

mvh. olav
Torild H.
Storveis, både i form og innhald!
Tykkjer det er så bra med personen som har kome seg innanfor døra, knapt synleg.
Torild
Roger H.
Fin avstand mellom trestammene. Hadde vel ikke hatt noen problemer med å gå inn der bare man betaler damen først. Mange detaljer er nevnt, mye å se på her. Kan jo ramse opp en 10-15 ting som er strødd rundt omkring, men alikevel er det rolig å se på.
Tor Erik P.
Dette var flott, blikket blir ført innover i bildet av trestammene og den "vevre" damen for til slutt å finne den naturlige endestasjonen.
Mvh Tor Erik
Bente R. D.
For en situasjon du har fanget her. Tror ikke jeg hadde turt ta bilde av denne dama slik hun stirrer inn i kameraet. Bra kontrast. Trærne virker nesten metalliske og gjør bildet enda mer lik et "eventyr": Hva skjer når man går inn døra? Er dette en heks som koker deg i gryta. Veldig øst-europeisk stemning.....

mvh
Bente
Thorbjørn R.
Mange takk for kommentarene.

Selv liker jeg attituden til dama godt.

Øst-europeisk, ja. Nærmere bestemt Ukraina.

Mvh Thorbjørn
Håvard F.
Dovakt? Spennende. Flott i sort hvit. En historie her :)
mvh
Håvard
ketil g.
Morsom dokumentar. Litt humoristisk vinkling på noe som også kan være tragisk. Elementene er tydelige og passer et motiv som dette.

ketil
Marit O.
Herlig bilde,hvet ikke hva det står på skilte
men det ser virkelig ut som hun er dovakt,eller vaskedame?litt morsk utrykk på dama som kan bety mye!
Artig dokumentar fra deg Thorbjørn!


Marit
Bjørnar P.
Dama er nok både vaskedame og innkrever av "inngangspenger". I mange tilfeller er "inngangspengene" den eneste inntekten hun har av jobben hun gjør med vasking, vedlikehold og vakthold. Neppe mange nordmenn som hadde vært villige til å gjøre samme jobben, men dersom du noengang har besøkt et ubetjent offentlig toalett i et østblokkland, vet du å sette pris på den jobben disse damene gjør.
Bildet ditt forteller en historie, og det virker som du ha jobbet for å lage en avgrensning ved hjelp av trærne. Det lukker bildet på en naturlig måte.
Synes lyskontrasten er unødvendig høy
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu