Bildet inngår i albumet Verdensrommet -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_503512} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (2)
Roy Helge R.
I oversikten så var det lett å se at du hadde fanget et interessant lysfenomen her. Noe vi sikkert aller har sett avskygninger av i det siste, men ofte ikke hatt muligheten til å fange på kamera. Men når jeg tok opp det store bildet ble jeg mer undrende.

Jeg har vanskelig for å forstå hvorfor du bruker shvarthvitt her. All den tid du ikke har noen kontrastfylt elementer i bildet, så ville vel fargene være desto mer interessante å vise frem. Her blir det i forstørrelsen kun noen vage skygger av grått og svart og det er ikke så fryktelig interessant lenger.

Mulig det ikke var noen farger å hente, siden du har valgt å gå til s/h, men slik det fremstår nå så blir dette bildet uten interesse for meg.

Magne S.
Hei Roy! Takk for tilbakemelding, selv om du dessverre ikke synes at bildet er så altfor severdig. Setter pris på negativ kritikk også (selv om jeg er utrolig treig til å svare). Jeg liker det godt uten farger, og prøvde å få til noe annet enn bare et helt vanlig motlysbildet av en bisol. En av grunnene til at det er S/H er nettopp fordi det er så fullt av kontraster, så her er jeg ikke helt med på hva du mener? Uansett, jeg synes det er fantastisk at en bitteliten solskive som så vidt kan skimtes er i stand til å få til dette her. Videre er jeg helt enig i at dette fenomenet tar seg best ut i virkeligheten :-)
Hilsen Magne
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu