Bildet inngår i albumet På kryss og tvers i Europa -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger144
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_503844} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Bente R. D.
Ser ut som fyren kjeder seg veldig. Kan ikke språket, så jeg er litt usikker på hva slags hus dette er. Toalett dette også? Liker at du har valgt å midtstille huset. Kreativ dekor på dør og vegger viser at de har sans for estetikk, men på sin måte. Traurige saker egentlig. Mannen ser ikke direkte lykkelig ut. Godt observert situasjon.

mvh
Bente
Olav Ø.
Tøfft bilde. Karen ser passe kjei ut. Stilig midtstilling. Typisk el.opplegg for mange land. Bra observert.

mvh. olav
Torild H.
Flotte detaljer å studera her mht arkitektur, stil og dekorasjon. Mannen i døropningen er viktig for innhald, litt ubestemmelig uttrykk på han, bra det!
Torild
Thorbjørn R.
Takk for fine synspunkter.

Mvh Thorbjørn
Bjørnar P.
Fin dokumentasjon. Kunne ønsket meg noe lavere kontrast, særlig i døråpninga. Det gror litt for mye igjen i de mørke områdene etter min smak, men hvilken skjerm man bruker vil nok virke mye inn her.
Noe nedtoning av høylysene får også frem mer struktur på veggen, men om det er ønskelig blir selvsagt en smakssak.
Thorbjørn R.
Takk til deg også, Bjørnar. Jeg ser poenget, særlig i de mørke partiene i døråpningen.

Mvh Thorbjørn
Jon K. L.
Spennende - ser ut som noe russisk eller fra en annen tidligere Sovjet-stat. Fin balanse i bildet der mannen og uttrykket hans gir bildet høy severdighet.

Godt nytt år!

Jon K.
Roger H.
Et interessant bilde også fordi jeg ikke vet hva jeg ser, hvilken funksjon huset har. Ser at mannen har en stol utenfor, et fint avvik i den midtstilte komposisjonen.
Igor K.
Til de som lurer hva som står over (TIR+ Ikke lov å røyke) - vet ikke helt hva er rette ordet for dette på norsk, men skal prøve å forklare. I slike bygninger spesielt under kommunist tida når vi ble nesten gjærnvaska og redd for Vesten kunne folk øve seg å skyte med luftgevær.
:)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu