Utsikt fra Big Sur #2
Et av mange bilder tatt ved Big Sur (California) på USAs vestkyst.
Ganske fornøyd med bildet etter at jeg kjørte det et par runder gjennom Camera Raw og Photoshop.
Bildet inngår i albumet Big Sur - Bilder fra en tur til Big Sur, jula 2010.
Fotograf
Utstyr
  • Canon EOS350D
  • -
  • Brennvidde31mm
  • Blenderf/8
  • Lukker1/125s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_504603} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Morten W.

Hei
Et potensiellt fint motiv. Men her ville jeg tatt bildet ved sol opp eller nedgang.
Det disete sløret kan du lett fjerne i PS.

California ligger på vestkysten av USA. Slik du skriver, kan mindre kartsterke mennesker tro at delstaten har kyster vent mot andre himmelretninger også:)
Sjur V.

Vel, vi var der midt på dagen og det var langt å kjøre dit, men hvis ikke, hadde jeg kunnet tatt et bedre bilde på andre tidspunkt av dagen.
Det disete sløret er fjernet så godt som mulig vha. Camera Raw og PS, det var en god del verre før jeg begynte på bildet. :)

Det har du rett i, jeg burde ha skrevet USAs vestkyst i stedet.
Martin H.

Ja dette er et drømmested og utforske fra forskjellige vinkel og plasseringer med kamera under de magiske timene under soloppgang og nedgang, ville beveget meg ned mot vannet hvis det er mulig og brukt en annen tid på døgnet som Morten nevner. Liker ikke så veldig godt slikt ovenfra og ned på et denne typen bilder og buskaset/treet forstyrrer veldig, men et fantastisk sted!
Sjur V.

Var dessverre ikke mulig å komme nærmere. Stranden er stengt for mennesker, og å prøve og klatre utenfor gjerdet og ned skrenten, var heller suicidalt.

Jeg har hørt at busker og trær i forgrunnen forstyrrer før, men jeg klarer aldri helt å se hvordan det forstyrrer. Jeg synes bare det skaper perspektiv. Jeg kunne selvfølgelig lagt ut den croppede versjonen av bildet, uten busken, men i mine øyne, ser ikke det spesielt bra ut.

Om jeg skulle si noe om bildet selv, vil jeg heller si at det er for mange ting å konsentrere seg om, "fossen", skrenten, bukten, havet, treet, berget, fjellet, etc. Det føles som det er for mye og for rotete, men jeg ville ikke begynne å prøve og fjerne ting vha. PS heller.
Spesielt ikke siden mine 'skills' med PS o.l. programmer ikke er gode nok til å klare å gjøre det på en god nok måte til å gjøre meg selv fornøyd.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu