SimpliCity #1: Blue
Bildet inngår i albumet Picturaday - Bilder fra bloggen:
http://pictureaday.blogspot.com/
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriGatefotografi
  • Lastet opp
  • Visninger128
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_505056} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Andreas K.
Hva er tankene dine bak dette bildet?

Jeg klarer ikke oppfatte noen bevisst tankegang bak hverken komposisjon eller subjekt.

SimpliCity;
Regner med at tanken bak er enkle situasjoner, eller utsnitt fra byen - ting man kanskje vanligvis ikke ville oppfattet i byens travle hverdag.

Jeg liker vanligvis slike temaer og bilder, men ryggraden i slike bilder er komposisjon; et slags stilleben, still life. Du komponerer med det du finner - det er nesten viktigere her enn noe annet sted å tenke på ALLE elementer som er i bilderammen.

http://designyoutrust.com/wp-content/uploads/2010/10/9695...75223.jpeg

Her er et eksempel, legg spesielt merke til komposisjon.

Personlig så synes jeg du har bommet her, bildet føles rotete og jeg vet ikke helt hva jeg skal se på. At du har en ganske sterk kontrast med blå-grå drukner i mangel av komposisjon og "impact".
Rita H.
Likte blåfargen i kontrast til det grå og brune.
Grei skildring av et utested (bokstavelig) - lurer på hvor en finner et slikt sted; ingenting på bordene og sneipene havner mellom brosteinene.
Kunne kanskje tenkt å sett hele stolen til venstre, men er ikke sikker på hva som er der eller om du har valgt å ikke ta med mere.
Savner noe som gir varme til bildet, men det minimalistiske preget er også en stilart.
Mvh Rita

Inger-Lise S.
Enkelt, dekorativt og godt komponert. Jeg liker det minimalistiske og elegante her.

Mvh Inger-Lise
Roger H.
Først synes jeg det så rotete ut her, men stolene er likt plassert rundt bordene og da ser det bra ut likevel. Likte stolpen til høyre, den holder komposisjonen på plass.

Roger
Thomas R.
Takker for kommentarer alle sammen, både positive og konstruktive innlegg synes jeg. Må innrømme at jeg kicket litt på den knalle blåfargen i ellers helt gråbrune omgivelser, samtidig synes jeg det er rom for å leke med geometrien på stedet noe jeg tror jeg har fått brukbart til. Det er jo egentlig en røykeavdeling som ikke blir brukt så mye når det er kaldt ute. Egentlig ganske morsomt at de har en røykeavdeling uten askebeger. En dag jeg gikk forbi satt det noen røykere der, og jeg tok bilde, men det ble ikke det samme...
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu