Sara
Utstyr
  • D60
  • 18-55mm
  • Brennvidde95mm
  • Blenderf/5.6
  • Lukker1/60s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_505208} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Solvår B.

Sara er flott. Det er ikke lett å ta bilde av et svart dyr. Jeg synes du har klart det bra, men bakgrunnen virker litt rotete. Vi er mange som jobber med den saken.
: ) Solvår
Erik L.

Meget skarpt og detaljrikt. Tøft utsnitt og et våkent blikk.
Det er litt forskjellig fargestikk i pelsen, hvis man skal pirke. Kanskje konvertering til sort/hvitt hadde gjort susen eller ta ut litt farge. Behold gjerne frgen i øynene i så fall.
mvh. Erik
Fredrik S.

Takker for gode kommentarer. Er kjekt å få andre synspunkter på bildene. Hadde i teorien forkastet dette bildet, men tok det frem igjen, da jeg følte utsnittet av henne var ok. Bakgrunnen ble da som det ble. Er enig at det kan virke litt rotete. Burde vært en litt mer nøytral bakgrunn. Samme med fargestikket du pekte på Erik. Sitter man for lenge med et bilde er det lett å selv bli blind. Tenkte ikke på det før du nevnte det. Takker:)

Fredrik
Ann Kristin S.

Fargestikket og bakgrunnen er nevnt, men resten er bra. Veldig godt uttrykk i hundens øyne - med nydelig farge på øynene. Fint utsnitt.
Mvh Ann Kristin
Sissel Kleivdal H.

Tøft utsnitt,detaljerikt og skarpt. Uttrykket til denne vakre hundens øyne -og fargen er nydelig. Et flott hundeportrett!

Mvh
Sissel
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu