Sideflip
Utstyr
  • Canon EOS 40D
  • Canon 24-70mm f/2.8 L USM
  • Brennvidde70mm
  • Blenderf/2.8
  • Lukker1/640s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_505959} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (3)
Marius S.

Dette ble rotete. Forsto ikke hva det var bilde av før jeg leste tittelen. Sterkere kontraster og mindre effekter hadde vært å foretrekke.
Mvh Marius
Roar K.

Føler bildet noe sart - pastell er liksom ikke fargetonen som passer action. Jeg ble litt nysgjerrig og tillot meg å prøve litt. Først speilvendte jeg horisontalt for da får man følelsen av at han er på vei inn i bildet i det som for oss er naturlig leseretning.Deretter gikk jeg til saturation (fargemetting) der jeg gikk opp til +30 instilt på Master før jeg til slutt tok et klikk på sharpen. Joda, jeg kunne nok dratt på enda mer fargemetting, men holdt meg til det moderate. Uansett så bør dette bildet presenteres mot sort bakgrunn for da kommer det mye bedre fram.

Roar
Marius B.

Liker ideen her. Det er nok av kjedelige sportsbilde-forsøk ute å går, og her har du iallefall klart å få frem plakateffekten. Bildet vekker oppmerksomhet. Greitt nok, mye av det gode, men kulere enn om det bare hadde vært hvite og kjedelige omgivelser.

Det er ikke vanskelig å se at dette er ski-action med pimpa retusj, og man trenger ikke lese tittel for å forstå hva innholdet er.

Synst ikke bildet trenger mer saturasjon, som kommentert over, da mener jeg det vil få et mer amatør-preg over seg. Muligens litt mer kontraster (+10 % burde holde). Oversaturasjon og for harde kontraster gir som regel følelse av billige løsninger for uerfarne fotografer.

Tipz og trixz til dei neste shotsa: ta med deg små speedlites og blitz opp under motivet, få tak i radiotriggere. Da får du separert han mer fra omgivelsene, og du trenge ikke så mye grafikk for å redde inn en muligens flat eksponering.

Ser frem til de kommende bildene, du har blitt mye flinkere!

- Marius
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu