SimpliCity #2: Stairs
Bildet inngår i albumet Picturaday - Bilder fra bloggen:
http://pictureaday.blogspot.com/
Utstyr
  • 5d2
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriGatefotografi
  • Lastet opp
  • Visninger133
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_506276} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Stig Børre E.
Enkel hverdagspoesi. Komposisjonen er meget god. Ville valgt å rette opp linjene i etterbehandlingen. Når komposisjonen er så stram, bør linjene være rette. Den sorte halvsirkelen oppe er et positivt bidrag, passe irriterende.

StigB
Roger H.
Likte komposisjonen og tonene i bildet. For meg behøver ikke noe være helt rett egentlig, liker at noe er "irriterende" i bilder som dette. Ser at det er en trapp opp til en slags rampe.

Roger
Ivan H.
Hei,

Ja, her røykes det, kanskje rett utenfor et lasteplan.. Liker linjer, sammen med røykpakke og sneiper. Liker tusjingen på veggen, og det er jo litt geometri der også ser det ut for.
Den runde formen øverst, opptar blikket mitt ganske raskt når jeg ser på bildet. Lurer litt på om du skulle vist en mm mer av den? Heller blir den litt mindre irriterende da? Det er jo et innslag av noen rundt, i eller rette omgivelser.
Tror motivet passer bedre i farger enn s/h.

Liker dette.

:ivan
Olav Ø.
Stramt fint bilde. De enkle formene gjør seg. Den runde dingsen oppe ville jeg clona bort.

mvh. olav
Erik K.
Fine linjer og farger. Skriblinga på veggen er et pluss. Dersom det er en rund ventil på en ellers hvit vegg ville jeg gjerne hatt den med, en motvekt til alle de rette linjene/formene. Slik den fremstår nå virker det litt tilfeldig/ukonsentrert fra fotografen slik jeg ser den.
Men bra dette Thomas, fin komposisjon.

Mvh Erik
Thomas R.
Takk for kommentarer. Jeg liker egentlig det lille runde hintet oppe til høyre. Den var uansett slik plassert at det var vanskelig å benytte denne på noen andre måter i komposisjonen. Men etter tilbakemeldingene å dømme er det kanskje best å kutte den bort eller forsøke å få med litt mer.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu