Hva vi har i vente....
Utstyr
  • NikonD80
  • Sigma105mm F2.8
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMakro/micro
  • Lastet opp
  • Visninger182
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_506447} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Arne Henning G.
Morsomt, fint og godt komponert bilde. Synes elementene er i god balanse, og grove strukturen (støy?) synes jeg er et pluss. Men min første tanke var at det var noe Cupido-erotisk over det.
Bjørnar P.
Dersom dette hadde vært i farger og støyfritt, ville det plassert seg pent inn i rekken av strøkne makrobilder jeg har sett mange av fra deg.
Den røffe stilen du har valgt gir en helt annen stemning enn tradisjonelle bilder av slike motiv. Det ble noe dystert over det. Brutalt og ufølsomt er de ordene som er naturlige for meg her. Om det var din hensikt å skape en slik stemning vet jeg ikke, men en original tilnærming var det utvilsomt, og det er fint at du minner oss om at også motiv som tradisjonelt fremstilles som vakre også kan ha et helt annet uttrykk bare ved en annerledes etterbehandling.
Anne Ø.
Takker:)
Røff stil denne gang Bjørnar. Brutalt og ufølsomt var nok ikke meningen. Men glad du sier hva du føler av stemning ved et slikt røfft utrykk som her. Liker å komme litt bort fra de "rene" pene" macrobildene.
Inger Anne Maritsdotter V.
Er litt enig med Bjørnar her.
Føler vel at dette motivet ikke helt kler den etterbehandlingen du har gitt det.
Mens til andre motiv liker eg godt denne type etterbehandling.
Dette er et motiv som eg ville foretrekke å se i farger og ikke med den støyen du har tilført bildet.
Når dette er sagt opplever eg at bildet hadde blitt bedre hvis du gjorde et drastisk kutt ned til like over hodet på "han øverste" der.

Nå var det likevel slik du valgte å presentere dette bildet, og da går eg ut i fra at du liker det slik, og "smaken din" skal eg overhodet ikke "ta" i fra deg, den må du holde på, uansett hva vi andre forteller deg.
Bottom line; stol på din egen magafølelse!

Mvh Inger Anne
Anne Ø.
Flott å høre opplevelsen med bilde Inger Anne.
Ja, en skal stole på seg selv, det gjør jeg.
Men uansett så skal jo betrakteren også
oppleve noe positivt da :)
Dette viser vel noe om at innhold, utrykk må tenkes mer gjennom...Interessant..
Olav Ø.
Grovt på to måter. Den andre måten er svart-hitten som er fin, med grove korn. Jeg synes etterbehandlinga er topp. Men så er jeg jo en gammal ringrev i svart-hvitt.

mvh. olav
Jan-Vidar B.
Jeg likte dette veldig godt. Komposisjonen og etterbehandlingen går som hånd i hanske her. Som andre har sagt tidligere her så skaper etterbehandlingen en avstand og nærhet på samme tid. Bilder som gjør noe med en er så absolutt vellykkede så bra jobba.
Roger H.
Et macrobilde av den røffe sorten.Ser det er mange meninger her. Sort-hvitt er det rette valget for å forklare situasjonen og utelate fine farger. Et litt intenst bide du har her.

Roger
Anne Ø.
Ulike opplevelser, interessant og kjekt det:)
Tusen takk alle:)
Sissel N.
Herlig feeling med korning og sorthvitt!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu