Blåtimen på Hvaler
Akkurat like før solen kommer over horisonten er ofte den finest tiden på dagen. Stille og fredlig og samtidig en sitrende spenning og forventning over hva dagen bringer...

Det var vanskelig å komme ned til vannkanten og finne en plass blandt fjæresteinene, p.g. av all isen. På hver av de runde og fra før glatte steinenen, har det lagt seg ei ishinne, noen med synlig hvit is, mens noen hadde et skall av blankt is, som ikke syntes særlig i lyset av et hodelykt.

Jeg måtte jo være der i god tid (minst 1,5 timer) før sola står opp, og famlet meg nedover skråningen i stummende mørke. Det var heller ikke enkelt å finne stødig fotfeste for stativet.
Usikker...?
Bildet inngår i albumet Svaberg og kyst i Østfold - Bilder fra mine turer langs kysten her på Kråkerøy, Hvaler og Østfold forøvrig.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2011-01-12 22:30:17
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2011-01-12 22:35:19
    Versjon #3
  • Lagt inn: 2011-01-13 16:55:06
    Versjon #4
  • Lagt inn: 2011-01-13 17:17:37
    Versjon #5
Fotograf
Utstyr
  • Nikon D300s
  • Tokina 11-16mm
  • Brennvidde11mm
  • Blenderf/9
  • Lukker1/13s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_506459} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Morten E.

Nydelig landskapsbilde(r) du viser oss her. Tatt akkurat i riktig tid der du får frem de flotte fargene. Riktig valg av blender i et teknisk godt foto. Liker alle tre her:))

Morten.
Torbjørn P.

Flott serie med landskapsbilder. Har stor sans for bilder av havet med fjærestein i forgrunnen. Flotte farger og skarphet her. Synes også 11 mm-panorama ble stilig selv om horisonten ble litt utradisjonell.
Solvår B.

Nydelige landskapsbilder i herlige fargetoner. Jeg liker alle versjonene. Godt du ikke falt og brakk noe!
: ) Solvår
Roar K.

Her har jeg flippa litt mellom mine to favoritter Originalen og V2 og tror jeg lander på V2. Ble litt nysgjerrig på hvordan det ble hvis jeg kuttet nede på V2 så jeg gjorde et forsøk der jeg kuttet rett ovenfor den mørke buen i det lyset feltet på steinen til høyre og fant at der har du en V4 som ble litt roligere i bånn enn V2 uten at bildet mistet noe. Ellers er det jo så absolutt lyset som er med på å "gjøre" bildet. Den lave kameravinkelen er et stort pluss.

Roar
Olav Ø.

Nydelig sjølandskap. Flotte rollesteiner i forgrunnen. Flotte farger og fint havblikk.

mvh. olav
Walter S.

Takker Olav for kommentar og Roar for forslag til forbedring. Er enig i at # 2 har en litt rotete forgrunn. Versjon 4 - Roar sitt forslag ligger nå ute.

Versjon 5 er mitt nye forslag til en vennligere komposisjon enn #1 er.

Mvh
Walter
Lars Ivarson F.

blåtimen er ikkje å forakte, men tvert om som her med vakre farhgenyansar og lys ..originalen for meg..flotters
marit s.

Hei!

#5 var veldig vakker, med nydelig beskjæring - synes jeg! Fargene er en opplevelse i seg selv, jeg er ekstra glad i blåtimer og blåfarger, her har du begge deler!!

Mvh Marit
Walter S.

Hyggelig at du fant veien hit og la igjen en hyggelig kommentar. Da er vi to om å like blå timer, marit.

Mvh
Walter
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu