Sannesund bro
Bildet inngår i albumet Nattbilder -
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2011-01-13 16:55:39
    Versjon #2
Utstyr
  • Nikon D700
  • Nikon Nikkor 24-120 VR 3,5-5,6 G ED
  • Brennvidde24mm
  • Blenderf/9
  • Lukker25 seks
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_506548} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (20)
Kåre S. P.
En komp jeg synes svært mye godt om, liker plassering og linjeføring av hovedelementene.
Fin opplevelse. Mulig å gjøre mer diagonal av brua? I så fall hvilke problemer?
SH er desidert det som fungerer best i dette tilfellet.
Henning S.
Likte dette bildet meget godt :)
Utrolig tøft .
Jan-Vidar B.
Kåre: takk for tilbakemeldingen, jeg kan nok prøve å flytte meg litt kanskje, har et stort fundament på høyre side jeg ønsket å unngå pluss litt trær.
Henning: Takk så mye for kommentaren.
Steinar Dahlen V.
Definitivt versjon2 som var best, det er pga stemmningen av bildet vart mykje betre. Eg likte linje føringen, plasseringen samt kompen av bildet.
Jan-Vidar B.
Takk for det Steinar:)
Linda M.
Det er ikkje noko anna å seie enn vakkert.
Linjene drar meg inn bildet og det er behagelig å sjå på. Definitivt versjon ein for meg. Reint og enkelt. Navigasjonslysene er kjekke å ha i virkeligheten, men ga litt for mykje diskoeffekt i bildet i versjon 2.

Ha ein fin kveld!


Mvh
Linda
Jan-Vidar B.
Takk for det Linda:)
stephen b.
Flott komposisjon. De myke linjene gir liv til et motiv som ellers er hardt og livløst. Det duse lyset underbygger intrykket. Imponert over skarpheten i bildet og særlig i dybdeplanet. Har selv litt problemer med dette, særlig i mørket. Har du noen råd?
Jan-Vidar B.
Takk for flott tilbakemelding Stephen, på dette bilde har jeg liten brenvidde (24mm) og en blender på F9, det gir god dybde på D700. Jeg har også plassert fokus midt i bilde sånn sirka ved pilarene på andre siden av elven. For god dybde må fokus plasseres midt i bilde sånn sirka.
Inger-Lise S.
To fine bilder. Det kunne virket for midtstilt, men gjør ikke det pga svingen mot høyre oppe. Godt komponert og dyktig presentert. Bildene er fine på hver sin måte, så her kan jeg ikke velge.

mvh Inger-Lise
Avsluttet .
Jeg synes dette var et veldig flott motiv, med tendenser til "wow-faktor". Broen er flott å se på med sine linjer, flater og lys. Himmelen er herlig jevn med et mykt skille mellom det svarte og den bomullsaktige skyen. Vannet har en helt glatt overflate med fine reflekser.

Blikket mitt blir dratt fra toppen av broen og ned mot det lyse området der broen møter bakken. Jeg er dog ikke helt komfortabel med deler av komposisjonen. Jeg synes at broen som kommer inn fra høyre, ikke burde gå over midten av bildet. Jeg synes dette skaper en liten ubalanse, som gjør at jeg får lyst til å "dra" hele bildet mot høyre for å se hva som er til venstre. Jeg gjorde noen raske forsøk med alternative utsnitt (forskjellige kutt til høyre), og etter min mening skaper dette bedre balanse. Lanskapet og lyset synes jeg også er mer harmonisk og interessant på venstre side av broen enn høyre. (Jeg sender deg disse forslagene på mail, så ser du hva jeg mener. Smak og behag.)

Lyset synes jeg er veldig flott, og lampene på broen bidrar positivt. Teknisk synes jeg dette er helt supert, godt jobbet! Eksponeringen, skarphet, kontraster, toneomfang synes alle svært passende for bildet. Fargeversjonen synes jeg har for varm fargetemperatur.

Likte dette veldig godt. Mvh Jens :-)
Jan-Vidar B.
Takk til både Inger-Lise og Jens for hyggelige og konstruktive tilbakemeldinger, de setter jeg stor pris på:)
Gaute B.
Dette var ett av få som fikk meg til å stoppe opp......et virkelig godt bilde som fungerer i begge versjoner. En nytelse!
Jan-Vidar B.
Takk for det Gaute:)
Avsluttet .
Veldig flott bilde..liker begge versjonene!!
Mvh
Tove
Bjørnar P.
Definitivt et bilde med "wow!"-faktor.
Meget stemningsfylt. Praktfullt lys. Meget flott dybde. Disen / de lave skyene bidrar mye til stemninga.
Perfekt eksponert. Nærmest litt overjordisk, særlig monokrom-varianten. Et skoleeksempel på at et bilde kan bli spektakulært uten å bli unaturlig av den grunn. Her er intet overdrevent effektmakeri, men bare rene, naturlige varer som samlet gir et meget delikat sluttresultat.
Det eneste jeg kan se som muligens kunne vært bedre er plasseringa av brua i bildeflata. Den er litt for sentrert etter min smak. En sving fra høyre til venstre halvdel hadde kanskje vært optimalt, men det er mulig det var ting utenfor bildekanten som tilsa at det ikke var noe god løsning totalt sett.
For meg det mest spennende som er lagt ut på f/64 så langt i år.
Jan-Vidar B.
Dette var jo veldig hyggelig og konstruktiv tilbakemelding,jeg er litt usikker på hva det var som gjorde at jeg sentrerte bilde såpass mye, men jeg lurer på om jeg hadde noen hindringer i veien som gjorde det. Skal prøve å ta meg en tur til å se om jeg kan ta litt fler utsnitt:)
Anne Ø.
Liker og dette Jan-Vidar, praktfullt lys, linjer
som kommer godt frem i begge versjoner.
Liker veldig godt tonene i sv-hv.
Siri k.
Elsker svart/hvit konverteringen. Spennende plassering av brua med flott linjeføring. Dette bildet viser oss lyssetting og komposisjon på sitt aller beste. Gratulerer med blinkskudd!
Dan André K.
Dette bildet likte jeg vanvittig godt! Falt absolutt mest for sort/hvitt-versonen.

Må først og fremst påpeke hvor inn i granskauen skarpt dette bildet er! Her sitter fokuset 100%
Veldig spennende komposisjon som fanget blikket mitt. Jeg ser og ser og blir ikke mett. Flott plassering av broen, den har en kjempefin kurve og skaper flotte linjer som trekker øynene mine lenger inn i bildet.

Vannet her har også virkelig blitt flott. Om det er vann eller is er ikke så lett og se, men den lange lukkerhastigheten har virkelig gjort susen. Det blir som et stort speil med herlige refleksjoner. Mye spennende lys og skygger her og.
Det er blitt nevnt at broa kan være litt for sentrert. Personlig syns jeg ikke dette gjør noe i det hele tatt! Det er lov å bryte reglene en gang i blandt.

Virkelig et strålende bilde som jeg kommer til å komme tilbake og kikke på :)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu