Inside out
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriAbstrakt
  • Lastet opp
  • Visninger59
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_506790} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Heidi W.

Et "levende" abstrakt bilde i herlige, og kraftfulle farger:)
Fine linjer og konturer. Det er vanskelig med slike utrykk, prøvde endel i går med laang lukkertid, helsvart rom, og bare noen lommelykter - deler av bildet faller i smak, mens andre blir for lite/mye belyst.
Vet ikke om dette er gjort i Ps eller under opptak ( dobbelleksp., kanskje) men hadde vært litt artig å vite litt av "opphavet" til fotoet - uten å avsløre evt. "hemeligheter" :)
Roar K.

Vanskelig å fastslå hva som er gjort her, men det er jo resultatet som teller, ikke fremgangsmåten. Ofte kan man høre noe som blåser og sier at det er jo bare filter som andre har programert uten å tenke på at ethvert digitalt kamera er satt sammen av elektroniske duppeditter som hver for seg er konstruert og programert av enkeltpersoner foran hver sin datamaskin for så å bli så satt sammen til det kamera vi bruker og som idag gjør jobben for oss bare vi instiller på det vi vil ha.
Da jeg startet i august 1959 i en alder av 12 hadde jeg en liten oval bakelittboks med utløserknapp pluss et hjul til å skru fram etter hvert bilde. Ble bilder av det også, men jeg var jo avhengig av å levere filmen til andre som fremkalte og kopierte.
Her tipper jeg på arbeid i lag med gjennomskinnelighet, men fullt obs. på at jeg kan være på jordet - t.o.m. feil jorde.

Jeg la bildet mot sort og med grå avslutningslist for å få det beste presentasjonsopplegget. Jeg har sans for farger og flateinndeling, men litt skeptisk til elementet med striper oppe i det blå feltet til venstre og likeledes stripene i nedre del av bildet. Men når det gjelder abstrakt når vi beveger oss utover det rent tekniske som oppbygging av bildet med farger, flater osv. og ikke minst at bildet holder seg innafor ramma - ikke blir høyre eller venstretungt osv. så blir det smaken som avgjør. M.a.o. like eller ikke like.Her har jeg stor sans for flateinndelig og fargebruk, men synes ting som nevnt over bryter og ødelegger litt. Men altså der er det smaken som kommer inn.

Roar
Solvår B.

Et flott abstrakt bilde. Liker det.
: ) Solvår
ketil g.

Spennende motiv og grafisk utførelse.

ketil
Kirsten H.

Flott komposisjon med fine farger. Interessant.
mvh Kirsten
Willy K.

Hei. Jeg synes dette er et veldig spennende bilde. Tror det er en like eller ikke like sak. Blir for abstrakt for meg til å utdype, men det er vel en energi der som treffer meg bra :-)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu