Waiting
Melbourne 2008
Utstyr
  • d200
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriGatefotografi
  • Lastet opp
  • Visninger114
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_507161} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Olav Ø.
Fint gatefotografi. Fin svart-hvitt, tross litt utbrent himmel. Fint komponnert.

mvh. olav
Magnus S.
fint at det var fint da.

kom gjærne med noe mere konstruktivt Olav, du sier jo nesten de samme på alle kommentarene du legger ut. Virker som om du legger de ut bare for at du skal få flere til å legge merke til dine egene bilder.

" For å gi kritikker som oppfyller disse kravene må det brukes god tid på hvert bilde slik at kritikken er gjennomtenkt. Bildekritikk kan si noe om innhold, form og budskap. Sett gjerne bildet i perspektiv og sammenheng. Kvalitet på hver enkelt bildekritikk er viktigere enn kvantitet "


fint.. ?
Bjørnar P.
Interessant fortelling. Et menneske som ser ut til å sitte på en stol midt i et storbymiljø.
Posituren til mannen minner om den man ofte ser på ei strand eller på en veranda, og blir dermed en kontrast til et miljø preget av stål og betong.
Ser for meg dette bilde som en illustrasjon til en artikkel om mennesker i storbyen og om livskvalitet.
Det tekniske er vanskelig å vurdere uten å vite om det er bevisste valg eller ikke. Det er gjengrodde skyggeparti, men dersom de ikke bidrar til fortellinga kan det kanskje være like greit at informasjonen der holdes skjult?
Opplever ikke høylysene på himmelen som utbrente, men uansett er de bare et problem for fortellinga dersom de drar oppmerksomhet bort fra mer vesentlige deler av bildet. En usedvanlig flott himmel kan således være et minus dersom den ikke er en del av fortellinga, ved at det drar for mye oppmerksomhet.
Ivan H.
Hei,

Liker perspektivet, nedenfra og opp der du får med blokk og noe som for meg kan se ut som et historisk bygg. Litt usikker på hva jeg får ut ifra mannen, blikket. Fint kledd, så jeg tenker han er ute av kontoret og spiser lunsj i en liten liten lokal park. Tittel sier venter, så kanskje det er det han gjør da. Venter på noen, men uansett ikke det som var førsteinntrykket mitt.

Himmel er dramatisk, noe jeg ikke opplever i sammenheng med mannen. Så usikker der.
Jeg kunne også tenkt meg litt mer himmel over spiret/stangen i topp, pga blikket detter fort ned på mannen igjen. Jeg sliter med å la blikket være der oppe. Mulig det er hensikten.
Ser at du har kuttet de i forhold til linjen og bygget til venstre.

Alt i alt et ok bilde, men jeg er usikker hva du ønsker å fortelle, da tittel sier noe annet enn det jeg min fantasi sier meg.

:ivan
Magnus S.
Bjørnar og Ivan, takk for kritikk, veldig hyggelig å få tilbakemeldinger!

Det jeg prøvde på var et foto med ledende linjer, uheldivis så er det kanskje ikke så ledende.

Grunnen til at jeg lastet opp dette bildet var at jeg var usikker på om dette bildet fungerer, er ikke sikker på hva det forteller selv .

Dere har et godt poeng når det gjelder himmelen, den er kanskje for øye fangende, skal justere den ned litt.

bildet fungerer kasnkje bedre uten bilde tittel?

takk igjen!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu