Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriBarn
  • Lastet opp
  • Visninger222
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_507383} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Olav Ø.
Fint bilde av gutten som må ha trøst. Fint med hånda på hodet. Beskjære litt på venstre side?

mvh. olav
Rita H.
Velger også å tolke det som trøst - tårene er ikke til stede så det kan være ymse årsaker til behovet for trøst.
Flott med hånden som er i bevegelse og at høyre ansikt ligger i skygge.
Øyet ser litt glassaktig ut - kanskje det er tårene?

Mvh Rita
ketil g.
Litt ekkelt bild av ei hand på hodet til en nedbrutt gutt. Synes s/hv. arbeidet her med sterke kontraster samt plasseringen av guttens hode synes jeg understreker at noe ille er i ferd med å skje. Det første jeg tenker på at her er en gutt i ferd med å meddele oss noe, men ei hand trekker ham bort.

ketil
Ivan H.
Hei,

Et bilde som kan tolkes litt forkjellig, noe som er positivt synes jeg. Da kan man bruke fantasien sin som man vil, og kanskje få noe ut av dette.

Liker at lyset kommer inn fra venstre, der du har tomrom i bildet. Også at det bare er halve ansiktet som vises.
Jeg undrer litt over kutt av haken i dette formatet. Jeg ville vist litt mer der nede, noe som ville gitt en mer ballansert venstreside iforhold til motivet.

:ivan
Arne Henning G.
Bildet kan helt klart leses og fortolkes forskjellig. Jeg for min del leser en litt guffen historie inn i det. Kanskje farget av nyhetssaker som som preger forssidene for tiden, eller Bastøy-historien som har fått nytt liv? Uansett så bidrar de dramatiske skyggene, det harde lyset og det trange utsnittet til at det virker uhyggelig. Videre er det ingen komunikasjon mellom øynene og eieren av hånden. Gutten ser vekk... Det er også bare øyet som er i fokus, mens hånden nærmes gir inntrykk av å være i bevegelse.

Har ingen forslag til forbedringer. Det svarte rommet, stramme beskjæringen og det dramatiske lyset er effektfult. Bra, men grusomt bilde (slik jeg ser det).
Espen P.
Synes gutten ligner en plastikkdukke.
Marius N.
Hei Magnus. Ganske spesielt portrett dette, gutten virker utilpass, litt sinna. Hånden på hodet får meg til å tenke på avstraffelse eller noe i den duren. Synes du har løst komposisjonen godt hvor mye er overlatt til fantasien og kan tolkes på forskjellige måter. Du har lysnet øyet en god del ser jeg, kanskje litt i overkant etter min smak, det får et noe unaturlig preg. Synes overgangen fra hake til hals ikke er tydlig nok, det ser ut som gutten har en større hake og det ser litt rart ut.

mvh Marius
Magnus S.
takk for alle tilbakemeldinger, veldig hyggelig å høre at bildet kan tolkes på forskjellige måter.

det var ingen dramatisk hendelse, ha var litt " forbannet" fordi han ikke fikk mere godteri :)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu