Bildet inngår i albumet På kryss og tvers i Europa -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriGatefotografi
  • Lastet opp
  • Visninger236
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_507939} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Marit O.
Litt av et uttrykk,mulig han har hatt en dårlig dag
han ser veldig tankefull ut Thorbjørn!karnsje han har tatt farvel med noen på utsiden ikke vet jeg.Men blikke uttrykke sier meg noe,er noe som plager han.
Flott sett og fanget godt komp også!


Marit
Torild H.
Ser ut som ein heilt vanleg dag på trikken (tog?), reisande i eigne tankar utan å ensa andre rundt seg.
Mann med bart er mest uttrykksfull, så blikket fell til slutt på han, dei andre vert etterkvart statistar.
Utsnittet opplevast som -litt på snei, mykje pga. vinduramme øverst som ein med tanke på innhald forsåvidt kunne vore utan, kanskje?
Fin detalj; 738 i ganske ny utforming, stikk seg ut, og må vera med.
Eit bilete som engasjerar på ulike måtar.

Torild


Olav Ø.
Fint bilde av folk i farta. Mannen med bart ser tankefull ut. Ellers bra snapshot.

mvh. olav
Roger H.
Styrken i bildet er at teksten i motivet er på et helt fremmed språk på et slitent fremkomstmiddel og at bare tallene er leselige for meg. Mannen ser også litt sliten ut. Bra du ikke har rettet op bildet, det må liksom være sånn. Triste farger er det og. (positivt ment).

Roger
Bente R. D.
Du er en mester i å få fram den dystre, fattigslige stemningen i disse reisebildene dine. Ikke mye positivt å leve for der du har vært ser det ut til. Selv om det er flere personer i motivet har du fått fokus på rett person, mannen som stirrer tomt framfor seg. Skeivheten i bildet, kutting av skrift og refleksen i vinduet forsterker inntrykket her.

mvh
Bente
Marius N.
Hei, et klassisk motiv dette og liker det godt. Jeg synes derimot at bildet hadde tjent på å bli rettet opp etter den vannrette linjen. Ansiktsutrykkene vitner om en slitsom hverdag på en nedslitt buss, teksten viser at det er et østblokkland. Tror en s/h vesjon kunne fungert likeså bra, liker grønnfargen på bussen men synes de andre fargene fra plakaten i viduet roter det litt til.

Mvh Marius
Ivan H.
Hei,

Et hverdagsmotiv fra et annet land. Det fungerer, på en hverdagslig måte, uten å gjøre de store inntrykkene. Men det tror jeg ikke her meningen heller. Blikket til mannen er motivet som fenger, tanker, drømmer.
Dette trenger ikke være negativt, for ek at mannen er fattig og sliten. Tror nok buss/trikk gir mer inntrykk om slitsomhet enn folkene.

Oppretting eller ikke, gjør ikke så mye fra og til tror jeg.

Ok dette.

:ivan
Ørjan B.
Østblokkland var det første jeg tenkte på når jeg så bildet. Liker øyeblikket du har fanget her. Bildet er innrammet i vinduet på toget. Liker fargene. Tallet 738 er litt malplassert i forhold til andre bokstaver. Ellers veldig bra Thorbjørn!

Mvh
Ørjan Bertelsen
Thorbjørn R.
Mange takk for gode kommentarer.

Ja, skjevheten kunne nok vært rettet opp.

En liten hverdassituasjon, ja - hvor mannen er i sentrum. Innrammet av bussvinduet. Vi har østblokkmiljøet og de andre passasjerene, men hva mannen faktisk tenker på får vi aldri vite.

Mvh Thorbjørn
Wilko J.
Ikke opprett fotografiet...det passer her. verden er tydelig ikke rett. I dag kunne jeg sitte som ham..alt for mye å tenke på..egentlig har jeg det bra tenker jeg...når jeg ser dette...takk for at du plasserte meg tilbake på jordet med ditt bildet.

Mvh Wilko
Thorbjørn R.
Herlig innspill, Wilko :-)

Thorbjørn
Ivan H.
Glemte å nevne i min kritikk at jeg opplever et spill mellom de to mennene. Opplever han til venstre noe mer vellykket i livet enn han til høyre. Men, det kan vel være omvendt? Hva blir man lykkelig av?

:ivan
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu