Vinterkulør
Tidlig morgen på Haukelifjell, hvor lys og farger skifter fra minutt til minutt.

http://bildeforbilde.no/

Utstyr
  • Nikon D700
  • 80 - 400
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_508477} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Bente R. D.
Dette var bare helt nydelig. Slik har jeg ikke sett bua "mi" før, selv om jeg har vært der mange ganger. For ca 15-20 år siden leide jeg ofte den lille bua til høyre når jeg var på Haukeliseter, men en dag var dette slutt. Jegerne hadde overtatt bruken av den. Lys, farger, kontrast... Alt stemmer her. Kanskje et kutt nede slik at formatet blir 2:1 hadde gjort seg?

mvh
Bente
Kåre S. P.
Hei, Bente !
Takk for evaluering, og artig at du har lokalkunnskapen i orden. Ja, jeg synes forslaget ditt er vel så bra, nå etter en kjapp test. Takker.
Rita H.
Urørt snø, måne med hytte på hver side - nydelig vinterlandskap som jeg gjerne hadde sett mer av, og fine farger.
Gir en postkortfølelse :-)
Enig med dere to ang. et kutt nederst.
Mvh Rita
Espen S.
Fin vinterstemning som er skildret her. Et kutt nede vil bedre komposisjonen betraktlig. Da vl også dybdefølelsen øke med kassen(?) som forgrunn og bevegelse innover i bildet og litt sikk-sakk mot månen.

mvh
Espen
Anne Ø.
Nydelig dette i komp. og stemning. Fint med tre elementer i fokus her. Flott med månene og det gylne lyset på himmelen. Er vel og enig i noe kutt nede, men da kunne det vært noe mer himmel hvis du har noe mer å gå på.
Leonard L.
Har tatt opp dette bildet flere ganger og bei\undret det. Veldig fin belysning og komposisjon.Bildet har stemning, og fargene stål veldig bra sammen. Tror også at bildet ville bli bedre om det ble kuttet i nede.Tror at mer himmel ville vært galt, da det kan se ut som den ikke gir noe mer liv til bildet.
mvh
Leonard
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu