Zeromancer
Utstyr
  • D3
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_508577} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (2)
Avsluttet .
Jeg ser et bilde av en mann jeg antar er Alex Møklebust som står på scenen og holder i et mikrofonstativ. I bakgrunnen er det musikere og bandets logo. Jeg antar at hensikten med fotoet er å lage en litt tøff konsertdokumentasjon, og i det synes jeg du har lykkes godt. Alex er vokalist og har en kul stemme (etter min mening), men jeg har ikke tilstrekkelig kunnskap til å si noe om posituren er typisk for hans sceneopptredener, men det skulle heller ikke forundre meg om det var slik.

At du har avbildet han nærmest som en svart slihuett, synes jeg også kler uttrykket til zeromancer bra. Du ser såvidt antydninger til detaljer i ansiktet, og mangelen på lys her bidrar til litt ekstra mystikk synes jeg. Komposisjonen synes jeg er god, med Alex som den klart dominerende i bildeflaten, samtidig som linjen arm/bein danner en fin diagonal. De mørke hjørnene oppe, og monitorhøyttalerne nede bidrar til å ramme inn bildet. Bakgrunnen synes jeg er ganske rolig, og i samme blå fargetone. Jeg synes plasseringen av logoen er et fint pluss. Visuelt tiltrekker mannen med keyboardet sett litt oppmerksomhet, og jeg synes kanskje han er plassert litt for nærme kanten. Mulig jeg ville tonet ned det gule lyset på keyboardet og mikrofonen i etterbehandlingen. At det går en blikkontakt fra han til Alex er dog ok. Rett over mannen med keyboardet er det et oransje lysstripe som jeg nok ville ønsket fjernet.
Lyset bak Alex er kraftig og drar oppmerksomheten til hode og overkropp. Et fint element. Øvrig teknisk synes dette bra, men mulig jeg skulle ønske at fokuspunkt kunne vært litt nærmere, ettersom bena virker til å være litt ute av fokus. Jeg vet ikke hva tanken var med å sette fokus på bakgrunnen?

Jeg har selv overhodet ingen erfaring med konsertfoto, men så langt jeg kan bedømme synes jeg dette var godt utført, og burde passe bandet godt.

Mvh Jens :-)
Eirik A.
Hei hei, og takk for god tilbakemelding!

Mannen er som du sier Alex Møklebust i bandet Zeromancer. Jeg valgte å legge ut dette bildet nettopp fordi det passer Alex' sceneopptreden, mørk og mystisk.

Valget med fokus bak er bevisst fordi jeg ville ha en litt "diffus" kant rundt frontmannen. Jeg ser i ettertid at jeg ville gjort om bakgrunn til å bli noe mørkere på områder som stjeler oppmerksomheten fra Alex.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu