Kallen
Bildet inngår i albumet Fugler og dyr -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger378
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_508693} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (17)
Ottar P.
Ha. ha..
Flott bilde av kallene dette,
bra formidlet!
anders s.
både kallen og kællen:-)
artig vri på fossekallbildet dette her:-)
mvh anders
Tove H.
Ja, det får en si var en artig vri:-)

Tove`/`
Avsluttet .
Flott bilde, men etter mitt synspunkt (kanskje ikke ditt) ser det litt skeivt ut...
vegar
Marius N.
Hei. Original vri men det fungerer ikke helt for meg, personen tar for mye plass i bildeflaten, vet ikke om dette var et bevist valg men det ser mer ut for meg at han kom i veien for opptaket. Kan se for meg at dette hadde fungert bedre hvis ikke personen så smilende rett inn i kameraet og tok mindre plass, kanskje en plassering mer til siden. Fossekallen blir for meg bare en fugl i bakgrunnen og ikke noe jeg fester blikket på, det tror jeg kommer av at fuglen er for tett på personen. Skråstillingen gir litt spenning i bildet, liker også etterbehandlingen.

mvh Marius
Bent S.
Artig bilde, det vart to kalla på turen.

vh
Bent
Avsluttet .
Det er da meget morsomt da, der vi har to kaller:) Ellers så må jeg nok mye si meg enig i det Marius skriver.
Men den som intet våger, intet vinner.
mvh arild
Ivan H.
Hvorfor er dette bra formidlet?
Hvorfor er dette en artig vri?
Hvorfor er dette et flott bilde? Og gjør det noe at det er skeivt?

Her har du to motiver, en fossekall og en mann med bart, som i og for seg kan kalles en kall. Usikker på definisjonen her, men opplever en kall/kæll som en eldre mann. Men jeg ser humoren i dette og orspillet synes jeg fungerer ok.

Forgrunnen/mannen er ikke i fokus, noe som gjør at betrakteren ser bakover i bildet. Der er fossekallen som et hovedmotiv. Eller er det det? Kan det ufokuserte være hovedmotivet her?
Det er uansett et spill mellom de, blikket mitt går mellom de to.
Det jeg ikke liker her er at motivene er så tett oppmot hverandre. Syes fuglen kommer for nær mannen. Litt avstand tror jeg hadde tjent bildet, bedre dynamikk da? Spillet mellom de to er ikke så tydelig som det kunne vært.

Men, ser humoren i dette og synes det fungerer ok.

:ivan
Håvard F.
Tusen takk for hyggelige og konstruktive tilbakemeldinger. Er enig at det burde vært mer avstand mellom mann og fugl, og regnet vel med at noen ville påpeke dette.
mvh
Håvard
John H.
Hei
Orginalt? Nei. Etter Ivan sin kommentar blir det vanskelig å tilføye noe. Det blir samspillet mellom skarpt og uskarpt som halter. Jeg har heller ikke sans for skjevheten. Det begynner å bli trendy å spille på uskarphet. Personlig er jeg ikke der selv, enda. For meg ser det ut som en liten protest, eller behov for opposisjon mot at alt har blitt så overdrevent skarpt. Men for all del dette er en subjektiv ytring.
Helge S.
Du er så dyktig fotograf! alltid spennende å se bildene dine. Men dette bildet funket ikke for meg. Ideen er spennene! Men selve bildet er for meg hverken flott spennende eller fint. Sorry for negativ kommentar her.. du er mye dyktigere enn meg og jeg er bare tøff her på avstand :) Men som sagt. Du er superdyktig fotograf! og alltid spennende å se bildene dine :)
Håvard F.
Tusen takk for konstruktive tilbakemeldinger og synspunkter. Mulig du har rett John... kanskje dette er en protest...
mvh
Håvard
Maria Therese H.
Interessant vri, jeg liker det som er litt annereldes og nytt. Dette faller under denne kategorien. Kanskje ikke veggpryd, men det er spennende og jeg ser lengre på dette enn mange andre "vakre" bilder her inne.

Flott på mange måter Håvard! Regler er til for å brytes ;)

Mvh
Maria
Bente F.
Morsomt bilde. Blikket blir tvinga forbi kall 1 til kall 2.
Litt avstand mellom kallane hadde laga større spenn for blikket.
Linselusa plasserte seg frekt og sjarmerande.:)
Håvard F.
Tusen takk
mvh
Håvard
CF S.
Dette kunne fungert veldig bra om fuglen (kallen?) faktisk var et motiv. Hadde jeg ikke fått opplyst at dette var en fossekall hadde jeg tolket det som en stein og bildet hadde mistet all mening. Så joda, god idé med ordspillet, men gjennomføringen var lite gjennnomtenkt.

Jeg har aldri helt skjønt hvorfor bilder hele tiden skal ha tittel. Jeg synes bildet skal kunne uttrykke seg selv, og er bildet godt nok trenger det ikke en tittel som krykke.
Bjørnar P.
Morsom ide, men ikke et bilde som man dveler lenge ved. Det blir som en vits; den er ikke så morsom andre gangen du hører den. Uten tittelen hadde bildet blitt uten humor også, og hadde dermed for meg falt helt gjennom.
Mange bilder fungerer dårlig eller ikke i det hele tatt uten tittel og gjerne en utfyllende tekst. At dette skal være noe minus eller noe man bør prøve å unngå, har jeg liten forståelse for.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu