Formiddagslys i januar
Det var lyset som trigget meg til å ta et stemningsbilde og fange det duse og flate formiddagslyset fra overskyet januarhimmel.
Grei dokumentering av lyset.
Bildet inngår i albumet Svaberg og kyst i Østfold - Bilder fra mine turer langs kysten her på Kråkerøy, Hvaler og Østfold forøvrig.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2011-01-26 09:58:34
    Versjon #2
Fotograf
Utstyr
  • Nikon D300s
  • Tokina 11-16mm 2,8
  • Brennvidde16mmmm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_508736} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Avsluttet .

Ja et svagt lys som gav fine farger..et stille og vakkert motiv i fint format!
mvh
Tove
Kawa Abdullah D.

Et meget fint vinterbilde med flott kameravinkelen.
Mvh Kawa
Roar K.

Om tre måneder er det antagelig mye mer liv på dette området her for da er vel båtpussen i full gang.
Men så var det lyset. Her liker jeg godt hvordan du har kutta himmelen oppe og slikt fått fram dybden uten at jeg dermed skal stikke under stol den hjelp du har hatt av en brennvidde på 16 mm. Artig med komposisjonen her for bryggene og spesielt den mest dominerende skaper dybde ut og innover mot høyre mens himmelem gir dybdefølelsen mot venstre. Dermed blir det som i utgangspunktet kanskje fremstår som et noe kjedelig motiv litt interessant når man begynner å studere den fotomessige oppbyggingen av bildet.

Roar
Martin H.

Fint motiv, litt mye å forholde seg til men komposisjonen veier det opp med forgrunn og himmel. Litt undereksponert kanskje? Men et kledelig vinterbilde :)
Svein Erik S.

Nydelig motiv med et behagelig lys. Veldig gode detaljer og skarphet. Bildet har fine linjer og jeg likte godt utsnittet du har valgt her.
Walter S.

Takker for alle kommentarene, spesiellt Roar som virkelig går til bunns og dissekrerer bildet ned til sine moduler og gir en del svar på mine egne spørsmål. Takk!

Har lagt ut et annet bilde omtrent fra samme sted, for å vise hvordan lyset's gjennombrudd i skydekke og dens retning forandrer et motiv.
Mvh
Walter
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu